anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

PrePay BonusPocus – Surprize în reprize

DanielaH
Moderator

Ați auzit de noua oferta PrePay?

Este un joc (disponibil atât pe orange.ro/bonuspocus cât și în My Orange) care aduce surprize în reprize, cu premii speciale pentru clienții PrePay.

Campania se desfășoară în perioada 22 noiembrie 2023 – 6 februarie 2024 și este împarțită în 3 perioade: 22 noiembrie – 12 decembrie 2023; 13 decembrie 2023 – 9 ianuarie 2024; 10 ianuarie – 6 februarie 2024.

Premiile diferă pentru fiecare din cele 3 perioade ale campaniei și constau în:

•              3 tipuri de beneficii PrePay, disponibile atât pe site cât și în My Orange
  •              2 tipuri de opțiuni PrePay, disponibile exclusiv în My Orange

Ce trebuie să faceți? E simplu și fun.

Colectați frunze cu ajutorul prietenilor noștri Millidge sau Doig și evitați râme nebune 😀.

Toate detaliile campaniei și regulamentul sunt aici.

DanielaH_0-1747220984275.png

Spor la joacă!

UPDATE 14 mai 2025 - În perioada 14 mai 2025 - 2 septembrie 2025 se desfășoară ediția de vară a Campaniei Prepay BonusPocus.

UPDATE 12 martie 2025 - În perioada 12 martie 2025 - 13 mai 2025 se desfășoară ediția de primăvară a Campaniei Prepay BonusPocus.

UPDATE 20 nov. - În perioada 20 noiembrie 2024 - 11 martie 2025 se desfășoară ediția de iarnă a Campaniei Prepay BonusPocus.

UPDATE 11 sept. - De astăzi a început ediția de toamnă a campaniei PrePay care se desfășoară în perioada 11 septembrie – 19 noiembrie 2024.

UPDATE 19 iun. - În perioada 19 iunie – 10 septembrie 2024 se desfasoară campania BonusPocus editia de vara.

UPDATE 28 febr. - În perioada 28 februarie 2024 – 18 iunie 2024 se va desfășura o nouă campanie PrePay, în decoruri de primăvară.

UPDATE 6 febr. - Campania a fost prelungită până în 27 februarie 2024.

43 Răspunsuri 43

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Foarte tare! Mă bucur pentru tine și îmi place enorm că reușești să câștigi ceea ce îți trebuie.

Felicitări!

Jay
Campion certificat

Si eu ma joc din cand in cand, doar ca eu n-am prepay, drept urmare ma joc de fun, pentru ca la final imi spune ooops!.. adevarul e ca mereu mi s-au parut amuzanti Millidge si Doig, a fost foarte inspirat cine i-a creat. 

alterego
Cunoscător

Salutare,

probabil vă e cunoscut jocul acela Prepay Hocus Pocus și mulți dintre voi probabil că au câștigat garantat o parte din bonusurile acordate ca premii.

Ei bine am avut norocul să câștig opțiunea 6 euro pentru 12 luni + 1.000 GB pentru 12 luni... au venit separat, nu la pachet.

Aceasta ca să nu mai spună unii că nu se câștigă.

Felicitari!

Felicitari, sa te bucuri de premiu!!!

Anonim
Neaplicabil

Felicitări, e bine că suntem mai mulți care am câștigat.

Jay
Campion certificat

Poate la urmatorul BonusPocus, ca sa fie surpriza si mai mare, vor putea participa si cei pe abonament.. macar cei pe abonamente mici.. numa' zic.. 🙄

Anonim
Neaplicabil

Un concurs superb ce îmbină utilul cu plăcutul.

Te distrezi și câștigi premii uimitoare.

O campanie unica marca Orange!👍

Anonim
Neaplicabil

Campania bonus pocus este cea mai tare.

Tocmai ce am câștigat opțiunea de 6 euro valabilă o lună.

Te distrezi și câștigi premii pe bune.

Ar fi super daca toate campaniile ar fi așa de distractive și simple.

YanNich
Junior entuziast

Este una dintre cele mai bune campanii pe care Orange le organizează.

Premii și distracție într-un super joc alaturi de cele mai îndrăgite personaje.

MCostel24
Junior

Un joc super distractiv!

Singura campanie în care te distrezi și câștigi.

dancaliniuc
Junior entuziast

Știe cineva dacă o să mai fie joculețul bonus pocus aplicația my Orange?

Salut,

Cu siguranță va mai fi, însă sunt mici întârzieri.

Campania sa prelungit, găsești detalii aici.

881.jpg

Până va apărea în aplicație poți juca jocul accesând linkul de aici.

Distracția poate incepe!🙂