anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte locale Orange TV și internet de la 10 RON

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Orange a intrat în anumite zone rurale cu pachete foarte accesibile pt. utilizatori, în ceea ce privește serviciile de internet și televiziune.
https://www.media-max.ro/oferta-orange-tv-si-net-la-10-lei/
20 Răspunsuri 20

Da, deoarece este o oferta sub pretul standard.

Blue12
Senior

Orange ma surprinde placut cu acoperirea, atat a fibrei cat si a semnalului. Nu locuiesc intr-un sat, dar stau la periferia unui oras unde tin minte ca in urma cu 10 ani, doar Orange avea semnal. Acum am fibra la mine pe strada, parca nu-mi vine sa cred. Orasul meu are aproape 100% acoperire prin fibra la Orange.

Esti norocos! Fibra este Orange sau preluata de la Telekom?

Cum ziceam si in alte postari de anul trecut: Orange are fibra la mine in bloc, dar este indisponibila pentru persoane fizice (e doar pentru firme, iar ). Cred ca am tras de ei aproape doi ani, dar nu s-a intamplat nimic (chiar am parasit reteaua recent din cauza maririlor de pret si a lipsei disponibilitatilor serviciilor fixe). Si da, am avut 3 abonamente mobile si mi-ar fi fost util sa schimb partea fixa, dar s-a intamplat invers.

Fibra este Orange

Lars
Începător

Pa prima lună si a 12 e 11 ron nu 2 ani cât e cotractul

Daca te suna agentii de vanzari atunci e pe intreaga durata a contractului. Eu pe Tv Premium platesc 5 euro, si pe Fibra 500 platesc 1 euro, pe toata durata contractului. Depinde cine iti face oferta si in ce perioada. Ce e afisat pe site, intr-adevar e pe 12 luni, dar exista si oferte neafisate, care sunt disponibile doar pentru anumite zone, de exemplu unde tocmai se monteaza fibra, insa pentru aceste oferte te suna ei, nu ii suni tu