anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs: Urmărești TV Paprika și câștigi cu Orange TV Go

GeorgianaD
Moderator

Emisiuni culinare sau un film bun? Aceasta este întrebarea la care trebuie să îmi răspund în weekenduri.

Mă declar fan deserturi, mereu caut surse de inspirație pentru a testa noi rețete și arome, însă sunt și momente în care gustul ca la mama acasă îmi ghidează alegerea. În ambele situații, emisiunile culinare mă ajută în luarea unei decizii din care papilele gustative ies în câstig.

Dacă și voi cochetați cu bucătăria sau vă doriți să experimentați ceva nou, recomandarea este emisiunea “Campionatul deserturilor”.

Până în data de 31 mai 2023, dacă urmăriți emisiunile culinare difuzate de către TV Paprika cu ajutorul aplicației Orange TV Go puteți câștiga un Grătar ceramică mini Kamado Timeless Tools.

Toate detaliile referitoare la concurs le găsiți aici.


Spor la bucătărit!

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Interesant de urmărit, mai ales când sunt și concursuri.

Mulțumim!

Pololică
#StarMember

Interesant! Totusi, am cateva intrebari:

  • Art 2 (locul de desfasurare): reteaua Organizatorului este reteaua mobila sau mobil+fix (ORO sau ORO si OROC)? Descrierea este un pic vaga (cel putin pentru partea cu "teritoriul Romaniei" si "Participanţii care vor accesa Campania de pe teritoriul altui stat îşi asumă răspunderea cu privire la costurile implicate [...]" si, daca se rezuma doar la reteaua mobila, sigur vor aparea sincope.
  • Art 4 (conditii de participare): am vazut ca aplicatia este disponibila si pe televizoarele LG (cu Web OS). Nu intra si ele in participare sau este doar o scapare? Intreb pentru ca am folosit-o pentru a viziona cateva canale (printre care si ID si Crime&Investigation).
  • Art 5 (premii): se face si proba la gratar? 😁

Salut! I-am rugat pe colegi să ne ajute cu clarificări. 🙂

Ca sa fiu putin mai exact cu un exemplu: am mobil Orange (cu acces la Orante TV Go) si internet fix tot de la Orange (a se vedea ca nu intra in discutie un abonament de televiziune). Folosesc aplicatia pe un LG pentru a viziona canalele TV disponibile in oferta de mobil.

Salutare,

Am revenit cu clarificări:

1. Organizatorul concursului este Orange Romania, conform art 1.1, așadar rețeaua Organizatorului este rețeaua Orange Romania SA, nu rețeaua Orange Romania Communications.

2. În concurs, intră toate televizoarele smart care au instalată aplicația Orange TV Go.

Importantă este partea de autentificare:

“Se autentifică în serviciul Orange TV Go fie cu un număr de telefon, fie cu datele unui cont Orange. Pentru clienții care s-au autentificat cu datele unui cont Orange va fi luat în 2 considerare numărul Orange folosit la crearea contului sau abonamentul TV care a fost asociat cu respectivul cont Orange, în cazul în care această asociere a fost făcută.”

Multumim de clarificari! 🙂