anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party- Campania I - cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda?

Albirt
Începător
Campania Pinata Party, cum se face ca dispar stocurile intr-o secunda? Am fost pe aplicatie la ora 13:58 am dat refresh si direct stoc epuizat.
29 Răspunsuri 29

Neaplicabil
@DanielaH vedeți că mai e și actualizarea pentru Huawei la care subversiunea aplicației diferă de cea din Google Play printr-o singură cifră: de exemplu 5.2.3 e pentru Huawei și 5.2.2 pentruu Google Play.

Nicu1965
Începător
am derulat si din lipsa de ocupatie am verificat . sunt premii din sapt 2 si 1 . cred ca renunt ! cu un gust amar !

tomaciprian
Cunoscător
Am castigat marti (05.10) aceasta "boxa" cu incarcare wireless si ceas,iar astazi (08.10) am primit-o. Nici un pic nu am crezut ca acest concurs (Pinata Party) ar fi unul fals, doar ca aici conteaza cat de repede iti misti degetele :D Multumesc,Orange! P.S. v-am atasat si o mostra video cu aceasta "boxa" (cum imi place mie sa-i spun) si sa nu va lasati pacaliti de sistemul aflat in spatele acesteia, sunetul este produs 100% de ea! P.S2.: sa ma scuzati dragi moderatori (Daniela&Mihaela) de spam-ul pe care il voi face,dar voi posta si pe alte topicuri sa le demonstrez si altora ca acest concurs nu este unul fake, nu se dau tepe.

DanielaH
Moderator
@tomaciprian, mulțumim mult pentru postare! Chiar ne bucurăm că printre atâtea comentarii negative avem și măcar unul pozitiv. Colegii noștri lucrează la îmbunătățirea acestui proces și sperăm din tot sufletul ca în săptămânile următoare ale campaniei să mai avem astfel de reacții din partea voastră. Să folosești boxa cu plăcere și să te bucuri de muzică! Weekend plăcut tuturor! @P.S.2, nu e cu supărare, dar este OK postarea comentariului pe un singur topic 🙂 Sunt comentatate si vizualizate toate cam aceiași membri.

tomaciprian
Cunoscător
@DanielaH Multumesc tare mult! Apreciez mesajul de la tine. La fel, iti doresc si eu!

FLo1
#StarMember
@toma: Felicitări! Să te bucuri de ea. Cât privește contextul, cum nu se face primăvară cu o singură floare, la fel de inspirat a fost și Orange când a decis să pună o turmă de milioane de capete să aleagă o țintă unică. Era certitudine că se va lăsa cu .... neplăceri.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
@Daniela, asteptam cu nerabdare imbunatatirile aduse pinatei. 😄 Chiar vreau sa zic: "da, ma, uite, oamenii astia au inteles ca e o problema, ne-au inteles nemultumirea, si si-au dat interesul sa rezolve, sau macar sa aduca imbunatatiri." Ma refer in mod deosebit la developeri aici. In ceea ce va priveste pe voi, moderatori si manageri ai Comunitatii, stiti bine ca apreciez foarte mult efortul vostru. Si, cum ziceai si tu, cateodata nu tine de voi. Asa e. Cateodata chiar nu tine de voi. Ceea ce a tinut de voi, ati facut cat se poate de bine, si, in ceea ce ma priveste, va multumesc frumos cu ocazia asta! :) Cat despre aplicatie, si concursul asta in mod deosebit, nu stiu ce sa zic... Cred ca e loc de mai bine. Hai sa vedem ce imbunatatiri aduc colegii in urmatoarele saptamani. Multumim frumos! 🙂
Client Orange

1leu1
Junior
Nu dispar,, premiile"ele de fapt nici nu exista....!!! Sunt doar pe sticla și doar ptr.unii de-ai lor cu relații... Cine cunoaște pe cineva care l-a Orange, știe și ce/cum/cand...Sper sa intelegetiti odată ptr.totdeauna,tzeapa PINATA!!!

Neaplicabil
Au rezolvat toate erorile din secțiunea Pinata Party a aplicației My Orange... și o spun în calitate de developer... dar le-au rezolvat într-un stil pur balcanic îndepărtând pur și simplu afișarea erorilor. Așa ai impresia că totul este în regulă... Uitați-vă la înregistrare și cruciți-vă... am putut revendica o tonă de premii... o să vină curierul cu o mașină specială doar pentru mine...

MihaBH
Junior
@alterego ce frumos... macar tu ai vazut ceva in aplicatie si daca ai si reusit sa revendici, atunci felicitari! Eu am spam-at refresh de la 13,52 la 14,17 si totul era cu stoc epuizat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
MihaBH, nu e pe bune ceea ce-i afiseaza lui Alterego. Ar fi bine daca ar putea cineva chiar sa revendice toate premiile alea in timpul ala. Premiile nu mai sunt de la secunda 2 (maxim). Eu unul n-am apucat nici macar sa le vad astazi. Direct stoc epuizat.
Client Orange

mada0212
Începător
Am urmarit aplicatia si stocul premiilor ieri de la 13:55 si a aparut un premiu nou (eBook) direct cu stoc epuizat, nu cred ca aveau cum sa se dea toate cele 5 premii in 2 secunde. Sau daca a reusit cineva va rog sa imi spuneti si mie cum

Nicu1965
Începător
Astăzi am fost și eu online la "afișarea premiilor " . Bineînțeles că a durat doar o infimă fracțiune de secundă până au dispărut toate, dar, cel mai interesant, mi-au dispărut și mie toate punctele !!! Au revenit după vreo 15 minute ! Plus o alertă de securitate de la contul Google ! Îmi doresc să nu fie din cauza aplicației my Orange !!!!

FUSTEI_MIHAI
Junior
Am incercat si eu sa castig ceva la Pinata Party dar mi a aparut eroare, respectiv *eroare incercati mai tarziu*

RstdWoo
Cunoscător
M-am lasat pagubas cu campania asta. O mare mega tzeapa si timp pierdut degeaba.