anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Millidge și Doig revin cu poftă de sărbătoare

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Avem vești bune! În prag de Sărbători, noua ofertă PrePay vine cu bonusuri și premii în bani și telefoane 5G. 

 

Iarna aceasta, utilizatorii PrePay primesc bonus de Internet pentru fiecare reîncărcare, fie că aleg reîncărcarea cu credit, fie că aleg o extraopțiune.  Pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat se primesc automat câte 10 GB valabili 60 de zile și care pot fi folosiți atât național, cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit, cât și în roaming, cu o opțiune de minimum 10 euro credit (în limita de date disponibile în roaming SEE).

Mai mult, prin tragere la sorți (înscriere gratuită în tombola la *100#), clienții Orange PrePay pot câștiga 1.000 euro in contul Orange Money sau un smartphone OPPO Reno6 5G.

 

Campania se desfășoară în perioada 18 noiembrie 2021 - 26 ianuarie 2022, iar aici găsiți mai multe detalii și reglamentul.

 

Sunteți pregătiți? Orice reîncărcare este câștigătoare! Mult succes!

#MotivDeSărbătoare

18 Răspunsuri 18

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am intrat din intamplare ieri la *100# si chiar ma intrebam ce e cu tombola aia. Ulterior am cautat un pic, am aflat si m-am inscris. :) Inca nu am Orange Money, dar o sa vad daca imi fac cont sau nu. Vreau sa fie usor de deschis (pare sa fie deja) si la fel de usor de inchis, in caz ca nu il mai folosesc. De asemenea, vreau sa vad ce comisioane exista (daca exista). Asa ca, cu toate ca sunt dispus sa-i acord o sansa, o sa vreau intai sa aflu mai multe detalii. In rest, mult succes! 🙂
Client Orange

FLo1
#StarMember
”Orice reîncărcare este câștigătoare!” GREȘIT interpretat. Pentru că <>. Tocmai de aceea nu dau 2 cenți pe ”cadourile” condiționate. ”Primești cadou doar dacă.....” parcă era sloganul cu care eram amăgiți (unii dintre noi) de către cei mai mari, considerat fiind atunci la vârsta pubertății.

Anonim
Neaplicabil
@Flo1, e câștigătoare, Primești giga la fiecare încărcare, Pentru telefon dacă poți Trebuie să aștepți tragerea la sorți. Na, m-am făcut și eu poet :))))

FLo1
#StarMember
@cocolosh, crezi că rentează Să dai bani și apoi s-aștepți?? Văzând pe Orange cum fentează Iar tu sperând să stai doar "drepți"?? Atunci când știi cât e "plăcinta" Trei firmituri nu sunt de-ajuns Dar poate am greșit eu "ținta" Sau poate vreau un alt răspuns. Eu dau pe an mai cumpătat Cât tine poate într-o lună La telefon am net nelimitat Și merge-ntruna.... strună.

cmadeleinel
Explorator
vad ca sunt multi poeti pe aici, insa observ ca inscrierea se face prin reincarcare. :))

Rosu
Începător
Ar fi ok sa fie adevărat!!

ady_7
Junior entuziast
Este adevărat...Dar trebuie sa ai noroc..Eu am câștigat acum ceva timp cu aceasta aplicatie

Rosu
Începător
Cei câștigat

Bogus25ro
Junior
M-am inscris in campanie.

Vio73
#StarMember
Foarte buna oferta pentru doritori!

Neaplicabil
Eu nu primesc bonus pentru trimiterea de urări...

Miha_Z
#StarMember
Acum am citit toată informarea că pentru a participa la concurs trebuie făcută reîncărcare de minim 5 euro. Eu am reîncărcat acum 2 saptămâni dar cu 4 Euro. N-am remarcat că este impusă limita la reîncărcare. 😞

Vio73
#StarMember
Eu reîncarc chiar cu 6 euro o cartelă, dar a altcuiva. Nu am decât abonamente!

Miha_Z
#StarMember
@Vio73 pe lângă abonamente încarc și o cartela. Luna trecuta i-am reîncărcat cu 6 euro credit urmând că ulterior sa se activeze opțiunea. Dar a vorbit în Anglia și a consumat din credit. Și mai aveam nevoie de 3 euro credit. Și cum în My Orange se poate reincarca cu minim 4 Euro am selectat varianta cea mai mica. De ce nu ni se oferă posibilitatea de a reincarca cu credit din My Orange începând de la 1 Euro?