anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs - Câștigă premii cu Orange TV Go si Eurosport 1

FaraUnID
Campion certificat

Cu Orange TV Go, ești la curent cu fiecare schimbare de tricou. Urmărește Turul Franței pe Eurosport 1 HD prin aplicația Orange TV Go și poți câștiga un voucher pentru magazinul Free Ride Bikes, în valoare de 3000 lei, ca să-ți cumperi bicicleta mult dorită.

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Junior în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

 

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/concurs-orange-tv-turul...

 

Daca in momentul in care citesti aceasta stire, in titlul ei vezi scris Eurosport 1 iar in interiorul articolului apare scris Disney Junior, greseala apartine operatorului francez cu sigla portocalie aka reteaua #1.

 

In alta ordine de idei: Sa oferi vouchere pentru biciclete intr-o tara in care nu exista piste pentru bicilete iar carosabilul este plin de cratere la care se adauga nivelul de educatie rutiera al multor specimene posesoare de permis de conducere, este ca si cum ai oferi minute nationale si intenationale nelimitate unui surdo-mut.

 

Daca gasesti informatia utila nu uita sa apeși ❤

1 Răspuns 1

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru postare și ne bucurăm că citeși cu interes conținutul site-ului nostru. Colegii noștri au corectat informația din interiorul articolului.