anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Câștigă cu Orange TV Go și TRACE Urban Channel

FaraUnID
Campion certificat
De 8 martie, urmărește gratuit canalul TRACE Urban în aplicația Orange TV Go și poți câștiga căștile audio Beats by Dre SOLO PRO – ediția Billie Eilish.
Sărbătorește întreaga zi cu spectacole, concerte și interviuri ale starurilor tale îndrăgite care te inspiră în fiecare zi, în emisiunea Zi Specială.
În plus, te distrezi mai mult cu muzica și videoclipurile tale preferate în Orange TV Go, pentru că accesul la TRACE Urban este liber între 6 și 12 martie.
Cum poți accesa Orange TV Go:
- Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
- Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la TRACE Urban în perioada campaniei
Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont
Traficul de date corespunzător accesării canalului TRACE Urban va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.
Pentru mai multe informații citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-trace-urban-channel/Regulament-TRACE-Urban-Channel.pdf?v1
Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-trace-urban-channel/index.html
3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Ma uit zilnic.. inca n-am castigat nimic.. dar, mai sper :)))) Glumesc, ma uit ca am la ce.. imi pare rau ca n-am timp de Netflix..

Vio73
#StarMember
Am acest canal de muzică pe TV Orange satelit și e foarte bun. Mulțumesc de informații!

Vio73
#StarMember
Îl urmăresc și de pe TV smart. E foarte bun canalul!