anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cei care au abonament nu pot participa la concursul cu BMW?

Nastica
Începător
Cei care au abonament nu pot participa la concursul cu BMW? Minunat.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Cei care au abonament nu pot participa la acel concurs, pentru că este destinat exclusiv celor cu prepay!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Probabil te referi la concursul Pre-pay.. Eu, folosind abonamente, nici nu-mi dădeam seama inițial despre ce concurs este vorba.. mi-a ieșit complet din minte.. 🙂 Da, asa este doar cartele preplatite participă la acest concurs, dar, poți încărca o cartela a cuiva din familie prin contul tau My Orange si, persoana primește 2 sanse de participare la acest concurs.. sau, iti poti cumpara o cartela, dacă tu crezi că ai sanse, la cate milioane se utilizatori sunt.. Succes!..

Jay
Campion certificat
Ce-i drept este puțin cam târziu.. concursul se încheie în 31 martie.. Să cumperi si sa incarci o cartela.. Poti ajuta un prieten sau o rudă totusi..

Vio73
#StarMember
Cei care au abonament nu pot participa la acel concurs, pentru că este destinat exclusiv celor cu prepay!

Tina
Cunoscător certificat
Am participat cu doua reincarcari. Aștept extragerea, deși nu plină de speranța. Nu am câștigat, nimic, niciodată.

Ascary
Campion certificat
Tot "cartelarii" astia se bucura de cea mai mare atentie :))) Glumesc desigur...si abonamentele au o multime de beneficii. Faptul ca doar prepay-ul poate castiga este normal fiindca Orange vrea reincarcari, nimic in neregula pana aici. 🙂

Nastica
Începător
Atunci așteptăm un concurs și pentru noi “ ăștia “ cu abonamente.

Gianni
Cunoscător certificat
@Nastica nu-ți face probleme cu concursurile, au fost multe pînă acum la Orange și cu siguranță vor mai fi și altele. Le doresc multă baftă tuturor celor care pot participa....!)

Cathy
Explorator entuziast
Eu in perioada asta as oferi ca si premii niste masti si manusi. Ce sa mai faci acum cu BMW-ul? Stii cati sunt cu BMW-uri dar nu gasesc masti si dezinfectant??:))))

Gianni
Cunoscător certificat
Ai dreptate@ cathy, concursul a început mai de mult la noi nu era această pandemie. Oarecum măștile sunt folositoare pentru personalul medical ,care este în contact direct cu pacientul, la restul nu prea sunt folositoare. Este o situație destul de îngrijorătoare dar pînă la urmă vom ieși și din această problemă.