anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Campania Online plătesc, bonus primesc

FaraUnID
Campion certificat

Plătește o factură de minimum 30 lei din contul tău My Orange, iar numerele de pe codul de abonat pentru care plătești factură primesc unul, două sau toate cele 3 bonusuri.

 

  • Cel mai rapid net nelimitat
  • Minute și SMS naționale nelimitat
  • 1.000 minute internaționale

 

Oferta este valabilă până pe 31 august 2020 doar pentru abonații persoane fizice. Bonusul se alocă o singură dată la 30 zile, pe un cod de abonat pentru o plata efectuată.

 

1. Cum pot primi toate cele 3 bonusuri?

  • Platesti factura din contul tau My Orange
  • Ești abonat persoană fizică
  • Ai un abonament de voce sau date mobile activ si eligibil - Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentelor de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017. Excepție fac abonamentele Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25.
  • Valoarea achitată este minimum 30 lei

 

2. Exceptii alocare bonus

  • Abonamentele cu trafic net nelimitat
  • Opțiunile care oferă trafic de internet nelimitat
  • Abonamentele cu minute și sms nelimitate

 

3. Cum se consumă bonusurile ?

  • Bonusul cel mai rapid net nelimitat se consumă înainte de resursele din abonament, dar după alte bonusuri de net active. Dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum.
  • Bonusul minute și SMS mesaje naționale nelimitat se consumă înainte de beneficiile incluse în abonament. Poate fi folosit către orice rețea fixă sau mobilă din țară.
  • Bonusul minute internaționale se consumă după beneficiile incluse în abonament. Minutele internaționale pot fi folosite către aceleași destinații conform celor incluse în abonamentul activ cu excepția prefixelor afișate pe http://www.orange.ro/servicii/prefixe-abonamente

 

Sursa - https://www.orange.ro/online-platesc-bonus-primesc/

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru postare! Cum ți se pare această campanie?

tomaciprian
Cunoscător
Și dacă am un abonament de 6 euro? (29,50 RON) 😞

Jay
Campion certificat
Probabil ca si la punctele oty, nu îndeplinește condiția de valoare minima, nu beneficiază de oferta.. Eu de exemplu, ma încadrez la excepții :))

FaraUnID
Campion certificat
@tomaciprian Ma gandesc la faptul ca daca efectuezi si o reincarcare prepay, din contul tau de abonat, te incadrezi in pragul minim de 30 lei / factura. In alta ordine de idei: Nu cred ca a fost cel mai insiprat moment pentru campania asta, deoarece in momentul de fata exista si campania "În My Orange faci ce faci şi tot câştigi" unde si acolo se ofera bonus 100GB de date. Nu de alta dar se cam bat cap-in-cap campaniile. Din moment ce intr-o parte am INTERNET NELIMITAT, ce rost are sa mai activez bonusul de 100GB ?!?! In cazul meu, impactul nu este unul major, pentru ca in momentul de fata, in cont am: - cca 200GB doar din bonusuri + Pachetul de date din Abonament - nelimitat resurse nationale Voce + SMS incluse in abonament - 400 minute internationale pe care nu reusesc sa le termin Campania asta ma duce cu gandul la promotiile prepay, in urma carora primeai bonus 100 minute in retea la reincarcarea cu o optiune ce includea nelimitat national.

tomaciprian
Cunoscător
@FaraUnID Varianta cu reincarcare unui numar de PrePay cade fiindca pe cine cunosc si foloseste un PrePay nu este din retea. Iar ca tot veni vorba de campania care ofera 100GB, mie astazi mi-a disparut acest bonus, chiar daca scrie ca este valabil pana pe 10.07.2020 ramanand doar cu resursele incluse in abonament.

CristianP
Junior entuziast
- Eu achit mereu factura Orange prin Direct Debit, se ia automat din contul meu bancar. - Oare se incadreaza la ideea de plata online pentru a primi acel bonus? - Am 3 abonamente de voce, 2 abonamente de internet 1Gbps si 2 abonamente TV.

TheSpecialist
Maestru
Dacă plătesc factura din My Orange utilizând ca și cont plătitor Orange Money, se pune? :)) Deși e aiurea ca pot face asta direct din aplicația Orange Money, dar ce nu face omul pt un bonus!

DanielaH
Moderator
@CristianP, pentru a beneficia de bonusul oferit în cadrul acestei campanii plata trebuie făcută din contul tău My Orange. @The Special List, e OK dacă folosești cadrul Orange Money pentru plata facturii din contul tău My Orange.

delfinas
#StarMember
La exceptii vad "abonamentele cu minute și sms nelimitate". Multe abonamente includ asa ceva. Sa inteleg ca nu sunt eligibile aceste abonamente sau sunt excluse doar de la bonusul "Minute și SMS naționale nelimitat"?

tomaciprian
Cunoscător
@delfinas Primești minute și SMS național nelimitate dacă nu ai deja un abonament cu minute și SMS nelimitate incluse.

FLo1
#StarMember
Campania "Bonusuri pentru tine" continua: Plateste o factura de minimum 30 lei din contul tau My Orange, iar numerele de pe codul de abonat pentru care platesti factura primesc unul, doua sau toate cele 3 bonusuri. Oferta este valabila pana pe 31 august 2020 doar pentru abonatii persoane fizice. Bonusul se aloca o singura data la 30 zile, pe un cod de abonat pentru o plata efectuata. Pentru detalii suplimentare click aici: https://www.orange.ro/online-platesc-bonus-primesc/