anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] A câștigat cineva la concursul cu Piñata Party (Campania II)?

Kiss
Începător
A câștigat cineva cu Piñata Party?
15 Răspunsuri 15

Miha_Z
#StarMember
Buna @Kiss. Sunt multi clienți care au câștigat la Pinata. Printre ei sunt și membri din Comunitatea Orange care au și specificat in topicurile despre Pinata și premiile câștigate. La inceput și eu am fost sceptica în privința concursului, fiindcă timp de 2 luni doar vedeam premiile cum apar și-n secunda 2 deja erau revendicate. Apoi 2 săptămâni la rând am reușit să revendic și eu 2 premii pe care mi le-am dorit. Și am și prieteni care au câștigat. Unii înainte ca eu sa câștig ceva, ceea ce mi-a confirmat că premiile se oferă "pe bune" și nu sunt jocuri de culise.

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, sunt destui care au câștigat, dar nu pot să spun și despre mine același lucru. Acum, fiecare cu norocul lui și poate de data aceasta va fi cu noroc. Baftă multă tuturor!

Razvan
#StarMember
Bun venit în comunitate. Premiile sunt reale, ca la toate concursurile organizate de către Orange. La Pinata, numărul redus de premii și cererea foarte mare a dus la blocaje și erori la revendicarea acestora. Și eu am prins erori la revendicarea premiilor, asta e, am fost mai lent să dau cu degetul pe ecran și să revendic premiul respectiv. Joacă cu încredere la Pinata și acu prin tragere la sorti poți câștiga un premiu săptămânal.

cristina25
Junior
Eu personal nu!

Mirciu
Începător
Și eu m-am chinuit 2 luni sa prind un premiu și nimic doar net

Doar_noi_4
Junior
Din pacate nu am reusit sa prind nimic. Doar ce mi-am transformat punctele adunate in minute internationale

Pascal_Elena
Junior
Si eu m-am chinuit timp de 2 luni sa prind ceva insa la final am transformat punctele in net sper ca macar de data asta daca mai baga premii sa castig si eu ceva.

milord
Junior entuziast
Salut! Am avut noroc si am castigat 3 premii.

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Cei care au avut noroc.

alex_rom007
Începător
Da, la fel și eu. Ba mai mult, nu am folosit nici punctele rămase, care au expirat. Oricum cel puțin a fost f engaging 🙂

Razvan
#StarMember
@milord, felicitări pentru premii.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Kiss. Nu am câștigat niciun premiu fizic, doar opțiuni pentru minute și internet pe care le-am putut revendica prin intermediul punctelor câștigate.

boros_nicolae
Junior
Nu, si in Ultimul timp mie nu imi mai funcioneaza

Iulia_
Junior entuziast
Sincer nici mie nu mi mai functioneaza..intru sa verfic consum nu mi da nimic am platit factura nimic...deci...