la 10-01-2026 04:40 PM
Buna!
Mesajul " No Fixed Services found! " apare in optiunea Administrare cont -> Servicii My Orange Fix -> MyRepair,
ceea ce inseamna ca , in momentul de fata, nu pot face nicio sesizare de deranjament pe parte de Internet si TV (aceeasi situatie si pe app My Orange)
Am incheiat un contract in 22.12.2025, cu instalare in 29.12.2025, moment in care linia telefoniza fixa s-a inchis automat si noul pachet/noile servicii fixe instalate (TV+Internet) sunt asociate cu nr tel mobil.
Am incercat in app sa introduc noile servicii (varianta cu cod abonat si parola si varanta cu nr tel...nicio optiune nu functioneaza, se primeste eroare : " A aparut o problema. Te rugam sa incerci mai tarziu."
Va rog sa ma indrumati cum sau unde trebuie facuta sesizare pentru sincronizarea/actualizarea/asocierea între contul meu și baza de date a serviciilor fixe, pentru ca sistemul sa detectează noile servicii fixe instalate (Internet, TV).
Am incercat azi (14:23) cu Djingo avand program 8:00-20:00...insa pana in acest moment (16:39) nu am primit niciun raspuns.
Multumesc pentru orice info 🙂
la 10-01-2026 06:46 PM
Bună, @Elena_V ,
Ai încercat și cu o dezinstalare/ reinstalare a aplicației sau de pe un laptop/ desktop?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor