anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tentativa de Frauda - Poti castiga un Samsung galaxy S 20 din aplicația My Orange?

CLAUDIU_8
Junior
Este adevărat ca poti castiga un Samsung galaxy S 20 din aplicația My Orange si ca trebuie sa plătesti 10 lei???
Sau este vreo păcăleală?
1 Soluţie acceptată‚

CristianaA
Junior

Buna din nou !

Nu, nu este adevarat. Este o tentativa de frauda!

 

 

Revin cu o veste neasteptat de buna ! 

Mi s-au returnat banutii ! 

Desi cu banca mea nu am "rezolvat nimic" am umat totusi sfaturile primite de la ei si anume am trimis un mail ( de fapt doua) in care am solicitat returnarea sumei pe motiv ca este o eroare intrucat nu am intentionat sa cumpar /  comandat nimic de pe site-ul lor.

Am primit in foarte scurt timp ( 2-3 ore) un mail in care mi se confirma returnarea sumei solicitate de mine.

Astazi ( la mai putin de 3 zile ) am gasit mail referitor la returnarea banilor si au intrat si banutii in cont. Aproape toti. ( 3 lei mai putin, dar asta chiar nu mai conteaza).

Deci, un caz fericit.

Vizualizare soluţie în postul original

60 Răspunsuri 60

CLAUDIU_8
Junior
Mai raspunde cineva??

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ce link apare?

CLAUDIU_8
Junior
Si dupa asa asa imi apare

CLAUDIU_8
Junior
Si asta e link-ul

Ascary
Campion certificat
Cred ca as fi avut vreo 1000 de iphone-uri si iPad-uri daca as fi dat click pe fiecare mesaj aparut in pagini cu mesajul " Felicitari,sunteti fericitul castigator al unui iPhone/ iPad" :))

teacher_
#StarMember
In nici un caz nu este ceva legat de Orange. Am primit și eu astfel de mailuri, încearcă pe viitor sa nu te mai abonezi , sau măcar să nu dai accept la tot felul de site-uri pe care intri, care pot să îți folosească adresa de mail sau alte date.

Miha_Z
#StarMember
@Claudiu poti verifica sa vezi daca ti-a fost retrasa vreo suma de pe card? Se incearca prin multe metode sa se pacaleasca cetatenii si astfel unii castiga sume frumusele cu putin efort. Sper sa fie totul in regula, dar pe viitor fii mai sceptic cu astfel de mesaje. Pune mai multe intrebari pana finalizezi ceva. Nimic nu se da aproape gratis, mai ales un mobil de cateva mii de Roni.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Dacă link-ul accesat nu este de forma orange.ro, nu este un concurs Orange. Îți recomand să discuți la bancă pentru anularea tranzacției și să îi întrebi ce alte măsuri de securitate ar trebui efectuate.

Vio73
#StarMember
Chestii din astea îmi apar și mie, dar de la alt operator. Am văzut de mai multe ori chestii de genul că am câștigat Iphone, Samsung S10, S 20, Huawei P 40, etc. Aveți grijă mare la țepe!

FLo1
#StarMember
@claudiu: Linkuri de mari castiguri apar si in email gramada. Grija la ce alegi si pe ce site te afli mai ales cand introduci date importate, precum cele bancare.

Neaplicabil
Vad ca e o adresă de besttofreeward acolo la primul . So, nu Orange . Cred ca pe principiul radio Erevan, nu ai câștigat un Samsung ci ai pierdut 9 lei .

FaraUnID
Campion certificat
Buna venit in lumea reala! https://comunitate.orange.ro/questions/2101937-atentie-scam-phishing-numele-orange D-zeule cat de credule pot fi unele persoane..... Primul lucru este sa verifici adresa site-ului PRIZE-ALERT.CLUB Domain Name: prize-alert.club Registry Domain ID: D3B82E9783F5244E38F666A2BE8346E38-NSR Registrar WHOIS Server: whois.namecheap.com Registrar URL: http://www.namecheap.com Updated Date: 2020-06-08 T18:42:43Z Creation Date: 2020-06-03 T18:42:37Z Registry Expiry Date: 2021-06-03 T18:42:37Z Registrar: NameCheap, Inc. Registrar IANA ID: 1068 Registrar Abuse Contact Phone: +1.6613102107 Registrant Organization: WhoisGuard, Inc. Registrant State/Province: Panama Registrant County: PA Name Server: ns-914.awsdns-50.net Name Server: ns-1331.awsdns-38.org Name Server: ns-1928.awsdns-49.co.uk Name Server: ns-236.awsdns-29.com

Jay
Campion certificat
In niciun caz nu ai avea ceva de platit daca ar fi ceva real, un concurs pe bune organizat de Orange. De fiecare data cand "castigi" ceva, la un concurs la care nici macar nu ai participat, sau, la un concurs la care ti se cere o taxa sau vreo informatie bancara, in niciun caz nu este pe bune.. este o mare teapa.. Concursurile reale apar si pe pagina operatorului.. Alta data, daca vrei sa mai dai curs unor astfel de chestii, suna sau intreaba pe chat, daca exista asa ceva..

FaraUnID
Campion certificat
@Noah Pierdut 9 lei + datele cardului + timpul necesar blocarii acestuia si deplasarea la banca pentru a solicita inlocuirea lui + eventuale taxe de inlocuire card

mihai_13
Maestru
bestofreward.com clar scam-phishing TREBUIA sa iti dai seama de la inceput ca nu are nici o treaba Orange in prima poza postata de tine se vede clar ca nu este adresa orange. oricum pe site Comnunitatea Orange user FaraUnID mereu a prezentat probleme de genul , dar din pacate foarte putini citesc, nu vreau sa ma gandesc si cati pacaliti sunt pe alte siteuri ...