anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai poate face reincarcarea online a cartelei prepay direct cu card bancar?

Radu_Stefan
Începător
Am incercat sa reincarc cartela telefonica prepay orange direct cu cu cardul bancar din my orange , din contul meu cum faceam inainte anul 2020 , dar vad ca nu se mai poate.
7 Răspunsuri 7

Abonat
Explorator entuziast
Revolut? Am înțeles chiar azi că nu merge cu acel tip de card. Cu alte carduri ar trebui să funcționeze bine - în afara cazului în care se lucrează la MyOrange chiar acum, deci își va reveni în curând.

Neaplicabil
Primesti vreo eroare? Daca da, poti sa pui un screenshot sa vedem despre ce e vorba? Astazi n-am incercat sa-mi incarc, dar am incarcat acum cateva zile, si n-am avut probleme. De obicei incarc direct din aplicatie.

Vio73
#StarMember
Salut! Mai sunt momente când apar erori de funcționare sau fac ei modificări prin sistem. Am pățit și eu, dar am mai încercat mai târziu sau ziua următoare și a mers. Îmi pare rău pentru tine, dar se mai întâmplă!

svetalex
Senior certificat
Uite aici câteva informații legate de reîncarcarea unui prepay online https://www.orange.ro/help/cum-rencrc-o-cartel-prepay-online-cu-cardul-bancar-43 Ce eroare ai primit? Este posibil să fie și o eroare a Băncii emitente a cardului cu care ai încercat, sau o eroare temporară a site-ului

DanielaH
Moderator
@Radu Stefan, ai reușit să faci reîncărcarea?

Radu_Stefan
Începător
Am incercat din nou dupa aproximativ o luna , tot nu s-a putut incarca cartela prepay, da aceiasi eroare , am sa incerc din nou saptamana asta 8-15 martie 2021.Dar am sa caut sa fotografiez eroarea si am s-o trimit pentru comunitatea orange ca atasament, la care am sa explic si ce merge si ce nu .O zi buna . Va multumesc.

DanielaH
Moderator
@Radu Stefan, te așteptăm să revii cu detalii. Cu ce opțiune încerci să reîncarci?