anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] probleme detalii convorbiri in My Orange

AV
Începător
de ceva vreme, in aplicatia my orange, nu functioneaza modulul detalii convorbiri (imi apare capul de tabel, fara informatii 1-0 din 0). am sunat la orange si mi-au spus ca intampina probleme tehnice. ati patit si voi acelasi lucru?
22 Răspunsuri 22

Salut!

Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Este necesar un update al aplicației înainte de accesarea secțiunii detalii convorbiri.

Jay
Campion certificat
@cipangi, in topicul din link, am scris despre faptul ca nu merge, deci, in urma cu aproximativ o saptamana.. Am verificat acum din nou și nici mie nu-mi afișează convorbirile.. https://comunitate.orange.ro/questions/2455515-solicit-desfasurator-apelurile-mesajele-trimise-trebuie-platesc-taxa

Vio73
#StarMember
La mine, din fericire, văd că e în regulă atât pe telefon, cât și pe PC. Dar am avut momente când nu mi le afișa!

DanielaH
Moderator
Problema cu vizualizarea detaliilor de convorbiri s-a remediat. Ne puteți confirma, vă rog, că este în regulă și la voi? Mulțumim.

Catalinnn
Începător
Nu merge din nou de cateva zile .cand se rezolva??

DanielaH
Moderator
@Catalinnn, mulțumim pentru sesizare. Într-adevăr, in acest moment avem clienți care nu își pot vizualiza detaliile de convorbiri din My Orange. Până la remedierea situației (de care se ocupă colegii noștri de la departamentul tehnic), recomandăm următoarea variantă pentru a putea accesa detaliile de convorbiri - din aplicația de mobil, click în partea de jos pe “Descarcă informații” și se va deschide un Excel cu informațiile solicitate. Vom reveni aici când vom avea confirmarea că problema a fost rezolvată. Mulțumim pentru înțelegere.

DanielaH
Moderator
Situația a fost remediată. Vă mulțumim încă o dată pentru înțelegere.

DanielaH
Moderator

@Luci4, în acest moment este, într-adevăr, o problemă cu afișarea detaliilor de convorbiri în My Orange. Situația este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic.

Mulțumim pentru înțelegere.