anulare
Afi┼čeaz─â rezultate pentru┬á
Caută în schimb 
A╚Ťi dorit s─â scrie╚Ťi:┬á

[Rezolvat] Nu gasesc in aplicatie sectiunea Pinata Party

Desprecinee291
Junior entuziast

Va salut si va intreb!

NU gasesc nicicum in aplicatie sectiunea Pinata Party. Stiti cum pot da de ea?

Am dat click pe cele trei bulinute insa NU e­čĄĚ

32 R─âspunsuri 32

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Apare dupa o perioada. Mai incearca. Esti logat in cont?

Client Orange

Te salut Radu. Da. Sunt logat. Adaug ca problema nu e de ieri, de azi. Ma chinui de cateva saptamani, am apelat 300, mi-au sugerat sa trimit email cu sesizarea insa nici un raspuns. In disperare de cauza am ajuns aici in comunitate sperand sa ma ajute cineva. Mersi inca o data.

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Si la mine mai face asa din cand in cand (aparent mai des dupa o reinstalare de aplicatie), deci stiu foarte bine la ce te referi. In cazul meu, solutia este sa astept... Isi revine singur.

Mai poti incerca si o reinstalare de aplicatie, in caz ca n-ai facut-o deja. Dar ti-am zis, la mine, imediat dupa reinstalare, nu apare. Dupa ceva timp (si eventual o restartare a aplicatiei), isi revine.

Daca nu merge deloc...mai poti incerca si sa trimiti un email cu problema la aplicatii@orange.com. Daar...in experienta mea, nu prea se raspunde la email. Din nou, poti incerca.

Client Orange

am instalat si reinstalat de mi'au sarit capacele ­čśö

@Desprecinee291: Salut! Vezi c─â nu ai ultimul update instalat, posibil chiar de c├óteva luni de zile nu ai f─âcut update-ul necesar. Ap─âs├ónd acele "trei puncte" din meniul aplica╚Ťiei MyOrange, la "Altele" vei reg─âsi sec╚Ťiunea "Pinata Party". Vezi ata╚Öament pentru exemplificare.

Posibil ca din acest motiv s─â nu-╚Ťi apar─â "mascota" nici la deschiderea aplica╚Ťiei  ├«n col╚Ťul dreapta-jos a aplica╚Ťiei.

Te a╚Ötept─âm s─â confirmi situa╚Ťia dup─â un update. Succes. 

 

Salut.

Sunt in sectiunea Altele dar nici urma de Pinata. Atasez si o captura de ecran.

Mersi oricum.

DanielaH
Moderator

Salut! Ai instalat─â ultima versiune a aplica╚Ťiei?

Servus! Da! E ultima.

FLo1
#StarMember

@Desprecinee291: Ce fel de servicii ai ad─âugate pe cont? Sunt aferente OrangeRO, sau Orange Comunication (fost Telekom)? E posibil ca Pinata Party s─â nu fie accesibil─â celor din OROC.

Asa imi apare aplicatia. Imediat ce se deschide, asta e prima pagina. Nu ma lasa sa inregistrez nici un numar, nimic, iar de Pinata nici urma.

@Desprecinee291: Revin cu ├«ntrebarea: ai servicii oferite de ORO sau OROC (fost Telekom)? Pe de alt─â parte, benefiezi sau nu de servicii de voce de la ORO (abonament standard sau prepay), sau doar alte tipuri de servicii? Te a╚Ötept─âm cu detalii. 

BTW: Pinata party este accesibil─â utilizatorilor de abonamente standard sau prepay OrangeRO.

Nu cunosc, nu ma pricep daca ORO sau OROC. Ce stiu e ca sunt utilizator prepay Orange si nu mi se permite nimic in aplicatie

 Atasez imagine in sensul asta.

@Desprecinee291: Dac─â ai num─âr de Orange prepay (cel pu╚Ťin a╚Öa ar p─ârea), ╚Öi nu ai un cont creat nu ├«n╚Ťeleg de ce ├«ncerci s─â-╚Ťi creezi un cont de client "Orange Rom├ónia Communications".

Ai aici un tutorial cu exemplificare video despre cum s─â-╚Ťi creezi un cont MyOrange. Succes.

Salutari Flo. Am intors aplicatia pe toate partile, am obosit.

Iti las credentialele mele daca tu crezi ca poti sa rezolvi ceva, ca eu de instalat si dezinstalat m-am saturat, am obosit­čśö

Danke!