anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

nu merg descarcate detaliile convorbirilor

coafez-gaini
Junior

de ce nu mai pot descarca detaliile convorbirilor ?

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@coafez-gaini: Bun găsit în Comunitate. Dacă vrei să afli lista apelurilor efectuate de tine (numere apelate), atunci regăsești lista în contul tău MyOrange, la facturi, "detalii convorbiri", atât în aplicația MyOrange, cât și pe varianta desktop a contului tău MyOrange. 

Cu detalii în acest sens atât pentru contul web dar și pentru aplicația MyOrange, poate te ajută acest link  cu un topic din Comunitate, sau în HELP-ul Orange. Revino pentru alte detalii. Succes.

stiu unde se afla, dau pe filtru, selectez perioada, dar optiunea de descarcare nu mai merge.. apas si degeaba

Dar de afișat apelurile pentru perioada dorită se poate realiza? Dacă da, atunci ai alternativa și de transmitere pe email-ul contului MyOrange. 

DanielaH
Moderator

Salut!

Într-adevăr, în acest moment este o problemă cu vizualizarea detaliilor de convorbiri. Este o situație cunoscută la care colegii noștri de la departamentul tehnic lucrează pentru remediere.

Mulțumim pentru înțelegere.

ok, multumesc

Buna ziua,de 7 zile nu mai functioneaza nici la mine vizualizare detalii convorbiri.Am sunat si mi s a spus sa intru de pe browser,sa incerc sa dezinstalez aplicatia,etc.Am incercat tot,insa degeaba.Apoi am sunat din nou si am aflat ca aceasta problema este deja cunoscuta si se lucreaza la remedierea ei.Asta acum 3 zile.Intrebarea mea: cat timp mai dureaza?!?Platesc pentru ceva ce nu functioneaza in totalitate!Au mai fost situatii de genul acesta,insa mai mult de 1,2 zile nu a durat pana s a remediat.

DanielaH
Moderator

Salut!

Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Este necesar un update al aplicației înainte de accesarea secțiunii detalii convorbiri.