anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MyOrange - Lipsa informatie canale TV si viteza internet

CristianP
Junior entuziast
- Aplicatia MyOrange nu afiseaza detaliile cu numarul de canale TV si viteza abonamentului de internet (download / upload).
- Asa este de aproximativ doi ani, deci nu este o eroare la cont sau device.
- As dori doar sa semnalez oficial acest lucru, dupa ce un feedback initial a fost trimis din aplicatia MyOrange cu aproximativ doi ani in urma.
- Imagine atasata.
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Nu îți apar vitezele și canalele tv în My Orange! Acestea sunt pe site-ul Orange. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-cablu/pdf/Orange-Home-TV-prin-cablu-01-04-2020.pdf Lista de canale nu este contractuală, ci doar orientativă și însumează un număr aproximativ de canale. La internet, viteza specificată este disponibilă prin cablu, nu prin wifi. Se pot prinde viteze aproape de valorile acelea, dar cu alte rutere personale. Îți spun asta din experiența personală. Vitezele maxime aproximative se găsesc specificate și pe site: https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-fibra/

TheSpecialist
Maestru
Vio73, omul se refera la faptul ca ar trebui sa apară și în My Orange, din moment ce exista secțiunea dedicata pt aceste lucruri. Adică, ai acolo unitatea de măsură a vitezei de download/upload dar nu ai și valoarea, spre exemplu.

CristianP
Junior entuziast
@Vio73 Sunt la curent cu detaliile tehnice, eu doresc doar afisajul cifrelor informative din contract, care corespund acelor spatii libere lasate in tabelul din MyOrange, unde scrie Programe, Viteza, etc., dar acum nu au date. Vezi atasat poza modificata de mine cu valorile din contract si aranjate cum ar trebui sa fie. Stiu, nu sunt garantate, stiu de WiFi si cablu, nu e vorba despre asta.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Cristian mulțumim pentru feedback, am trimis colegilor 🙂

Vio73
#StarMember
Am înțeles! Da, e corect ce spui și cred că ar trebui să se întâmple acest lucru, dar am ceva dubii!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@CristianP mulțumim din nou pentru sugestii. Am discutat cu colegii și lucrează la o dezvoltare pentru afișarea numărului de canale TV și detalierea lor. O să revin aici când este gata :) Referitor la afișarea vitezei abonamentului de internet voi reveni cu detalii în curând.