anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My Orange România indisponibila pe Huawei p40 lite 5G?

Anonim
Neaplicabil
Salut
Când o sa fie disponibila aplicația my Orange pe telefoanele Huawei fără serviciile google?
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Din păcate, e mai complicată problema la aceste telefoane. Sper să primești un răspuns avizat din partea Orange, pentru că la ei este ,,cheia". Sincer, mi-aș fi luat și eu telefonul ăsta dacă nu erau problemele acestea cu serviciile google Totuși, ai încercat din App Gallery sau din variantele pe care le mai oferă Huawei? Ai discutat și cu ei?

delfinas
#StarMember
Eu văd că aplicația există în AppGallery, adică ar trebui sa o poți instala și pe telefon Huawei fara GMS.

FaraUnID
Campion certificat
Majoritatea aplicatiilor "dezvoltate" de reteaua #1 si aflate in AppGallery: fie nu se pot instala (nu exista buton activ pentru instalare), fie nu sunt altceva decat shortcut-uri care te trimit pe pagina orange.ro. Adica, daca efectuezi click pe acel <<>> o sa te trimita pe www.orange.ro Acceasi poveste si in cazul TV GO, Orange Money si lista poate continua. La toate aceste probleme semnalate in comentariile din AppGallery, reteaua #1 raspunde macanic "Spune-ne detaliat ca probleme intampini printr-un mesaj la aplicații@orange.com"

teacher_
#StarMember
Salut! Îmi pare rau de situația ta. Eu am P30 PRO, și vad aplicația pe My Orange in App Gallery. Probabil că există o problema între Orange și Huawei care va fi rezolvată. Oricum, m-am convins că sunt diferente între două modele de telefoane diferite în App Gallery.

Razvan
#StarMember
My Orange este construita pe arhitectura cu GMS incluse. Când acestea lipsesc, librăriile nu se pot instala și nici aplicația nu este disponibila. Trebuie o noua aplicație reconstruită de la zero, lucru cel puțin improbabil la momentul actual.

Razvan
#StarMember
Pentru a putea instala My Orange pe telefon, intră pe XDA și descarcă librăriile care lipsesc. Bafta! https://forum.xda-developers.com/t/shared-directory-error-fix.4048319/

FaraUnID
Campion certificat
Din discutia de pe XDA rezulta urmatoarele: - "Solved issue with Bolt (Taxify), but after installation of 4.SharedLibrary suddenly my banking application stopped to work." - "There is a newer one. Try the Android 10+ version on APK mirror" - "Unfortunately, it didn't help" La un moment cineva intreaba: "Can you please tell us where did you find the original shared library apk?" Si altul raspunde: "All I can say is, it was shared to me by a software engineer. I can only guess how he got it, but it was a one time thing. Sadly can't contact him for more info." - "Thanks, I tried this.. But I still keep getting this error." - "Doesn't work on my p40 pro plus" E ok, am prins ideea de baza: Un baheat a publicat pe internet cateva librarii pe care le are de alt baheat care cunoaste la randul sau un alt baheat care cunoaste un "software engineer" si de la care are acele librarii. Niste link-uri de torrente de prin dark web nu aveti? Poate acolo avem mai mult noroc!

Razvan
#StarMember
@faraunid, îți fura cucu datele, speriat mai ești colegul.

FaraUnID
Campion certificat
In momentul in care toti blogarasii de servicu si toti smart testerii din categoria "modem-ul are router-ul mai bun" sau "o camera buna daca vrei o camera buna in buzunar" vor intelege faptul ca TELEFOANELE HUAWEI CU HMS NU SUNT CERTIFICATE GOOGLE, in acel moment aceste discutii nu vor mai avea loc. Aplicatiile din AppGallery trebuie scise de la zero pentru a fi 100% compatile cu HMS. Acest aspect nu intra in atributiile Huawei, ci a developerilor care si-au luat diploma "la urgenta" pe marginea santului si au ajuns sa lucreze pentru reteaua #1. La fel de bine puteam si eu ofer link-uri catre aplicatiile LZ Play si Chat Partner. De ce crezi ca nu am facut-o?

Razvan
#StarMember
Nu mă interesează părerea ta, cine vrea caută. I-am oferit informația, ca o soluție de avarie la problema lui, cu beneficiile și riscurile aferente. Până acum nu am auzit și citit de probleme cauzate de aceste patch-uri pe telefoanele Huawei.

FaraUnID
Campion certificat
Mai citeste inca odata pagina de pe XDA, poate o reusesi sa vezi problemele semnalate acolo, de catre cei care au incercat acea carpeala.

ser23vl
Junior entuziast
De aproape 2 ani, tot id**ți ați rămas. Vând Huawei P40 5G, pt informații suplimentare, in privat