anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My orange indisponibil pe Redmi note 9 pro

Mihai_06
Începător
De ce nu pot instala my Orange Romania pe Redmi note 9 pro?
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! Esti in tara? Probabil ai in telefon setat altceva.. alta tara.. Daca nu esti in tara, de obicei My Orange Romania nu se poate instala, din alte tari.. fara a instala un alt program ajutator.. apk.. https://steprimo.com/android/us/app/com.orange.contultauorange/My-Orange-Romania/ Daca nu este niciuna dintre variante, este posbil sa fie o eroare a aplicatiei,.. Mai gasesti topicuri asemanatoare aici.. https://comunitate.orange.ro/questions/2355090-rezolvat-descarca-aplicatia-my-orange-magazin-play https://comunitate.orange.ro/questions/2272234-aplicatia-my-orange-apare-magazin-play-cipru

delfinas
#StarMember
Daca setările telefonului nu-s pt România, probabil că nu-l recunoaște și nu te lasă să descarci aplicația.

TheSpecialist
Maestru
Excluzând cele de mai sus , încearcă sa accesezi magazinul de aplicații folosind atât rețeaua cât și wi-fi. Uneori , o aplicație devine disponibila doar pe wifi . Nu știu sa iti explic de ce , dar am pățit-o.

FaraUnID
Campion certificat
Telefonul ala este setat pe Romania ca si regiune?

Eugenius007
Începător
Trebuie ca în Magazin Play>>Setari>>General>>Preferințe privind contul și dispozitivele>>Țara să fie România

DanielaH
Moderator
@Mihai£06, ai reușit să instalezi aplicația My Orange? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Cu siguranță răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității. Iar dacă răspunsurile primite aici te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.