anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Info despre telefonul meu in My Orange

Turdeanul
Junior entuziast
De ce nu mai apare tipul de telefon utilizat?Inainte de 4 Iulie imi aparea info ca folosesc un Huawei P9 Lite.In 4 Iulie 2020 l-am schimbat cu un Huawei P30 iar pe profil tot apare...Informatiile despre telefonul tau nu au putut fi actualizate. Te rugam sa verifici mai tarziu.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Ne-am interesat la colegii noștri si ne-au raspuns ca putem garanta afisarea respectivei informatii despre telefon in My Orange doar pentru telefoanele achizitionate de la Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

FLo1
Campion certificat
La mine modelul actual este vazut in MyOrange (si chiar confirmat de operatorOrange), altele mai vechi (desi cu numar activ) nu apar, indiferent ca e prepay sau abonament. Cred ca depinde si de cat de "open" este telefonul. Un non-smart SIGUR nu va fi vizualizat nici pe viitor la acel camp cu "detalii telefon".

Madi28
Începător
Buna ziua eu am un telefon achizitionat de curand din altex si m-a socat faptul ca aplicatia my orange mi l-a descris ca fiind reconditionat si acum nu stiu ce sa cred,

Vio73
Campion certificat
Salutare! Depinde ce ai comandat și ce scrie pe factura telefonului, nu neapărat ce scrie in My Orange. My Orange nici nu le recunoaște pe toate, așa că nu-ți face probleme.