anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Info despre telefonul meu in My Orange

Turdeanul
Explorator
De ce nu mai apare tipul de telefon utilizat?Inainte de 4 Iulie imi aparea info ca folosesc un Huawei P9 Lite.In 4 Iulie 2020 l-am schimbat cu un Huawei P30 iar pe profil tot apare...Informatiile despre telefonul tau nu au putut fi actualizate. Te rugam sa verifici mai tarziu.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Ne-am interesat la colegii noștri si ne-au raspuns ca putem garanta afisarea respectivei informatii despre telefon in My Orange doar pentru telefoanele achizitionate de la Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Nu știu ce să zic! Mulțumesc!

FLo1
#StarMember
La mine modelul actual este vazut in MyOrange (si chiar confirmat de operatorOrange), altele mai vechi (desi cu numar activ) nu apar, indiferent ca e prepay sau abonament. Cred ca depinde si de cat de "open" este telefonul. Un non-smart SIGUR nu va fi vizualizat nici pe viitor la acel camp cu "detalii telefon".

Madi28
Începător
Buna ziua eu am un telefon achizitionat de curand din altex si m-a socat faptul ca aplicatia my orange mi l-a descris ca fiind reconditionat si acum nu stiu ce sa cred,

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde ce ai comandat și ce scrie pe factura telefonului, nu neapărat ce scrie in My Orange. My Orange nici nu le recunoaște pe toate, așa că nu-ți face probleme.