Nu prea ai ce face.. pentru a rezolva aceasta "neintelegere"..
Si eu stiam ca a mai fost un topic despre asta, dar, nu l-am gasit..
Am si eu aceasta situatie..
Inainte aveam 2 telefoane Samsung A3 2017 si doar la unul dintre abonamente imi afisa tipul telefonului.. am dat vina pe cartela ca e veche si decupata si pe telefon ca nu era de la Orange..
Apoi, am pus ambele cartele intr-un S10 si, a inceput sa-mi arate la celalalt abonament tipul telefonul.. desi cartela tot decupata si veche era.. iar, la sim-ul 2 nu-mi arata..
Acum am ambele sim-uri in telefone de la Orange si la ambele imi afiseaza..
Avand o cartela prepay, primita cadou, prin casa, am pus cartela in acel telefon, care n-a fost achizitionat de la Orange.. si, imi afiseaza acelasi mesaj, postat de tine si, pe care, il aveam si eu cand foloseam oricare cartela cu telefonul luat din alta parte..
Am incercat sa vorbesc, pe chat, din aplicatia My Orange, cu un consultant, dar, nu sunt sigura ce mi-a spus sa fac.. daca nu ma insel, mi-a spus sa sterg numarul de telefon din cont si sa-l adaug apoi din nou.. am renuntat, nefiind convinsa ca se va rezolva dupa, nu am vazut legatura.. si, bine am facut, pentru ca, in cazul meu, problema pare sa fie telefonul, din moment ce orice cartela pun in el nu se afiseaza modelul.. Nu am avut probleme sa arate o data da si o data nu, daca a aratat de la inceput s-a vazut mereu informatia, la fel si cand n-a aratat de la inceput, asa a ramas..
Dar, au fost persoane care au spus ca au telefoanele luate din alta parte si totusi vad in My Orange aceasta informatie..