anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Info despre telefonul meu in My Orange

Turdeanul
Explorator
De ce nu mai apare tipul de telefon utilizat?Inainte de 4 Iulie imi aparea info ca folosesc un Huawei P9 Lite.In 4 Iulie 2020 l-am schimbat cu un Huawei P30 iar pe profil tot apare...Informatiile despre telefonul tau nu au putut fi actualizate. Te rugam sa verifici mai tarziu.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Ne-am interesat la colegii noștri si ne-au raspuns ca putem garanta afisarea respectivei informatii despre telefon in My Orange doar pentru telefoanele achizitionate de la Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

FaraUnID
Campion certificat
Mai exista un topic de genul acesta deschis cu ceva timp in urma. Modelul telefonul este "citit" de Orange prin intermediul unui script. In telefonul tau exista un mic fisier cu informatiile tehnice privind modelul telefonului. Daca script-ul Orange reuseste sa citeasca acel fisier va returna informatiile legate de modelul tau, daca nu va reurna acea eroare "Informatiile despre telefonul tau nu au putut fi actualizate. Te rugam sa verifici mai tarziu" Am patit-o si eu de N ori.

Turdeanul
Explorator
@FaraUnID Buna,inteleg si ...care e solutia?un reset din fabrica si apoi reintrodus sim-ul si restul?caci e interesant faptul ca dupa ce am introdus sim-ul in mi-a aparut info cu VolTE ...deci a citit ceva din telefon doar ca nu mai apare acea info legat de modelul telefonului folosit.

FaraUnID
Campion certificat
Nu prea ai ce sa faci deoarece toata treaba tine de Orange. Tu nu poti modifica setarile acelui script sau continutul acelui fisier din telefon.

Jay
Campion certificat
Nu prea ai ce face.. pentru a rezolva aceasta "neintelegere".. Si eu stiam ca a mai fost un topic despre asta, dar, nu l-am gasit.. Am si eu aceasta situatie.. Inainte aveam 2 telefoane Samsung A3 2017 si doar la unul dintre abonamente imi afisa tipul telefonului.. am dat vina pe cartela ca e veche si decupata si pe telefon ca nu era de la Orange.. Apoi, am pus ambele cartele intr-un S10 si, a inceput sa-mi arate la celalalt abonament tipul telefonul.. desi cartela tot decupata si veche era.. iar, la sim-ul 2 nu-mi arata.. Acum am ambele sim-uri in telefone de la Orange si la ambele imi afiseaza.. Avand o cartela prepay, primita cadou, prin casa, am pus cartela in acel telefon, care n-a fost achizitionat de la Orange.. si, imi afiseaza acelasi mesaj, postat de tine si, pe care, il aveam si eu cand foloseam oricare cartela cu telefonul luat din alta parte.. Am incercat sa vorbesc, pe chat, din aplicatia My Orange, cu un consultant, dar, nu sunt sigura ce mi-a spus sa fac.. daca nu ma insel, mi-a spus sa sterg numarul de telefon din cont si sa-l adaug apoi din nou.. am renuntat, nefiind convinsa ca se va rezolva dupa, nu am vazut legatura.. si, bine am facut, pentru ca, in cazul meu, problema pare sa fie telefonul, din moment ce orice cartela pun in el nu se afiseaza modelul.. Nu am avut probleme sa arate o data da si o data nu, daca a aratat de la inceput s-a vazut mereu informatia, la fel si cand n-a aratat de la inceput, asa a ramas.. Dar, au fost persoane care au spus ca au telefoanele luate din alta parte si totusi vad in My Orange aceasta informatie..

DanielaH
Moderator
Aici este topicul unde sunt mai multe discuții referitoare la acest subiect https://comunitate.orange.ro/questions/2046314-actualizare-informatii-telefon-my-orange

FaraUnID
Campion certificat
Al meu Huawei a fost achizitionat din Altex si este vazut corect ca si marca / model in My Orange. Problema apare la culoare: Al meu este Sapphire Blue, iar script-ul Orange il vede ca fiind Black. Si crede-ma, disting culorile in mod corect!

Turdeanul
Explorator
@FaraUnID Ei, eu nu l-am achizitionat de la vreun magazin anume. L-am achizitionat sigilat de la cineva dar nu cred ca e important asta. Huawei P9 Lite 2016 e luat tot la mana a 2a de la cineva care l-a luat de la Orange si poate acela e motivul pt care fiind de la ei...au aparut imediat datele telefonului. Voi vedea daca in timp va apare info sau nu.

Vio73
#StarMember
Da, e ceva ce nu poate fi decriptat de sistemele lor, iar tu nu ai ce să faci. Dar sincer, nu văd niciun avantaj din acest aspect, adică nici nu pierzi și nici nu câștigi ceva, ca să zici că are vreo influență.

Salut, Ne-am interesat la colegii noștri si ne-au raspuns ca putem garanta afisarea respectivei informatii despre telefon in My Orange doar pentru telefoanele achizitionate de la Orange.

Nu prea cred. Am un iPhone 14 pro luat de la orange, codat in orange chiar (inca), si tot nu apare. Sotia are un 13 pro, luat de la orange, si la fel, nu apare. Am avut un XS luat din Anglia de la Vodafone UK, decodat cu gevey, iar acela aparea (refurbished, ce-i drept, dar aparea). Deci alte motive sunt in spate...

Jay
Campion certificat
Deci nu era doar la mine problema cu telefonul achiziționat din alta parte, este o situație generala.. ☺

Turdeanul
Explorator
@Orange Assistant Buna,va multumesc pentru informatia oferita.Nu voi tine neaparat ca acea informatie sa apara pe profil.Telefonul a fost achizitionat la un pret cu mult mai convenabil,decat cele din oferta existenta Orange Romania.

Vio73
#StarMember
Eu am avut telefoane luate și din altă parte și mi-au apărut întotdeauna.

Turdeanul
Explorator
@Vio73 Buna,ei se pare ca esti mai norocos as zice.Daca nu depinde de mine ce pot zice...iar daca unor persoane cum e cazul tau chiar si cu telefon achizitionat din orice alt magazin si nu din reteaua Orange e de bine...si ai fost norocos,te invidiez