Hello! Mersi frumos de raspuns. :)
Optiunile active...da, termenul de valabilitate...la mine nu. :)) Daca la ceilalti apare, ok. Dar chiar si asa, consider ca ar fi mult mai util sa fie afisata si informatia asta la Sumar (primul ecran al aplicatiei).
Acolo sunt afisate chestii care (pe mine unul) nu ma intereseaza in mod deosebit. Cum ar fi perioada de activitate a cartelei, si perioada de gratie. Alea nu ma intereseaza asa de mult, ca oricum imi incarc lunar. Asa ca n-are timp sa atinga nici perioada de activitate, si cu atat mai putin pe cea de gratie. Si sunt destul de sigur ca la fel e si pentru altii.
In schimb ma intereseaza sa stiu in fiecare luna cand imi expira optiunea, pentru ca, daca sa zicem intr-o luna incarc decalat (la o alta data decat de obicei), n-o sa mai tin minte cand trebuie facuta urmatoarea reincarcare. Ca sa nu mai zic ca, daca ai mai multe cartele, e mai greu sa-ti amintesti cand expira optiunea fiecareia. :))
Eu zic ca ar fi bine ca informatia asta sa fie pe prima pagina. E mai "apropiata" si ai nevoie de ea mai des decat de celelalte.