anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce are nevoie aplicația Orange de acces la numerele din agenda?

user_13547278
Începător

De ce are nevoie aplicația Orange de acces la numerele de telefon salvate in agenda?

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

In Sumar, iti afiseaza si numele langa numarul de tel. La reincarcari prepay, iti afiseaza si numele corespunzator numerelor de telefon reincarcate. La plata facturilor, poti sa selectezi o persoana din agenda careia sa-i platesti factura prin functia "plateste factura unui prieten" si probabil ca mai sunt si alte functionalitati pe care nu le-am observat pana acum.

Ceea ce ar trebui intr-adevar, este sa existe o clarificare in sensul asta chiar in acel pop-up, si in caz ca nu doresti acele facilitati, sa ai o optiune prin care sa opresti afisarea mesajului, astfel incat sa nu-ti apara la fiecare pornire a aplicatiei.

Eu unul am propus deja chestiile astea. Sper sa se implementeze. Dar ma bucur ca mai sunt si alti clienti care au observat lucrurile astea.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Este deranjant ca la fiecare deschidere a aplicației ești întrebat dacă permiți accesul la agenda. Ar trebui pusa o setare dacă refuzi odată sa înceteze aceste solicitări de acces la agenda.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Exact asta am si propus. Sa existe o bifa de "nu mai afisa acest mesaj". Dar, cum ziceam, sa vedem daca se va si implementa. La iOS e mai ok. Dar Android-ul te impinge mereu de la spate sa-i dai acces la Contacte, ceea ce e un pic enervant. Sper sa se implementeze.

Client Orange