anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum scap se asistentul virtual? Imi apare mereu pe pagina.

Elena_5
Junior
cum scap se asistentul virtual?imi apare mereu pe pagina!!!!!!
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Nu ai cum.. il închizi și atât.. Iti apare si dupa ce inchizi? Poți sa pui niște poze, sa înțelegem mai bine la ce te referi?

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Nu ai cum.. il închizi și atât.. Iti apare si dupa ce inchizi? Poți sa pui niște poze, sa înțelegem mai bine la ce te referi?

Ascary
Campion certificat
Buna Elena si bine ai venit pe comunitate.Dacă te-ai decis că vrei să dezactivezi OK Google pentru ca telefonul să nu te mai ascult tot timpul, primul pas pe care trebuie să-l faci este să intri în aplicația Google. S-ar putea să fie accesibilă atât din bara de aplicații, cât și printr-o apăsare prelungită pe butonul principal de la telefon. Imediat ar trebui să vezi un ecran de Google Now cu informații contextuale legate de locația în care te afli, câteva știri care ți s-ar putea părea interesante și, în partea de sus, motorul de căutare omonim. Apasă în dreapta sus pe cele trei liniuțe și intră la Settings din acel meniu principal. Din noua fereastră secțiunea care te interesează este Voice sau Voce. Fă un tap pe detectare OK Google sau OK Google Detection. Debifează toate opțiunile pe care le ai în fața ochilor. Modificările ar trebui să intre în vigoare în timp real și, după aceea, vei fi limitat la a scrie dacă vrei să găsești ceva pe Google.

Elena_5
Junior
multumesc Ascary insa intrebarea era alta...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Bună, Elena. Bine ai venit în comunitate! Presupun că te referi la Djingo de pe site-ul orange.ro? Așa cum a menționat și Jay, ne-ar ajuta câteva screenshots ca să ne dăm seama cum îți apare și să ne spui dacă fereastra se deschide automat de fiecare dată și în ce pagini din site.

Vio73
#StarMember
Cred că trebuia să încerci și cu alt browser.

FLo1
#StarMember
Ca tot ziceati.... poate ar fi bine ca acel mesaj de "feedback" cum ca "ai reustit / sau nu sa faci ce ti-ai propus" sa apara in momentul in care doresti sa inchizi pagina deschisa. Pentru ca se poate!!!! Acum apare cam la 2-3 minute indiferent unde te "plimbi" pe site-ul ORANGE, ...si nu o data. De multe ori eu inca mai caut informatii in site, iar feedbackul promt apare cand nu e cazul.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Flo_1 te referi la mesajul care apare atunci când ești pe site-ul orange.ro sau aici, în comunitate? Accesezi cumva din browser în mod incognito sau normal?

FLo1
#StarMember
@MihaelaC: Nu in comunitate ci pe site-ul Orange.ro. Fie ca rasfoiesc meniul de HELP, fie ceva prin magazin sau ofertele Orange in general. Accesarea in mod normal.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Flo mulțumesc mult, voi transmite colegilor de la Online.

FLo1
#StarMember
@MihaelaC: Astazi, anuntat de @Ascary de postarea discutata, am dorit sa comut direct accesul in topicul din Comunitate de pe linkul din pagina FBului. Cand colo ce ma intampina in nici 10 sec de navigare anonima? Cred ca banuiesti.... din atasament. Parerea mea: cat am stat logat, nu m-a intrebat. Cat credeam c-o sa-l zaresc, nici urma de el sa-l intalnesc. Si totusi, in Comunitate, in loc sa intreb Comunitatea, se asteapta sa-l caut pe el, pe bot-ul mititel? Ar fi bine sa dispara din Comunitate si sa ramana in pagina principala, dar cu aparitie la cateva minute, nu secunde.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Flo! Formularul este setat să apară după 2 minute chiar dacă ești logat sau nu în comunitate. Contează modul de accesare: normal sau incognito pentru că formularul apare pe baza completării anterioare și cookies.

FLo1
#StarMember
@MihaelaC: Da, am observat aparitia "formularului" daca accesez Comunitatea nelogat. Altfel, eu cel putin stiu ce vreau sa caut, deci l-am setat (probabil) sa nu apara. Totusi pe pagina principala, desi logat nu scap de el. Sau posibil din cauza faptului ca directionarea spre "Magazin online" nu te mai "prezinta" logat. 🙂