Parerea mea e ca poti sa ai si credit suplimentar, pe langa optiunea cu beneficii incluse. Si atunci vei avea informatia asta acolo. Iar interfata nu pare sa se actualizeaze dinamic in functie de ce beneficii ai pe cont, astfel incat sa-ti afiseze sectiunea de Credit doar atunci cand valoarea creditului e mai mare de 0. Asta ar fi o chestie interesanta de adaugat, pentru mai multa acuratete a informatiilor afisate. Dar nu stiu daca nu cumva e mai mare daraua decat ocaua.
Ceea ce mi se pare mai funny e ca ambele aplicatii (iOS si Android), afiseaza "MB internet national" chiar daca volumul de date e deja exprimat in GB...deasupra. :)) Ceea ce te face sa citesti: "ai 6GB de MB internet national". Daca volumul de date e deja exprimat deasupra, n-are rost sa mai fie mentionat si dedesubt, in plain text.
Am dat deja un bug, nu doar pentru chestia asta, dar si pentru asta, la aplicatii@orange.com (by the way, stie cineva daca se si raspunde pe adresa asta...?). Ar trebui sa astept un raspuns? Pentru ca momentan nu mi-a raspuns nimeni, si aparent nici problema nu a fost rezolvata.
Daca vreti sa vedeti problema, aveti un screenshot mai jos. Calculatorul de Phone Credit pare sa aiba probleme in a calcula 1,2 x 2. Asta e o chestie specifica doar in aplicatia de Android. Pe iOS nu se reproduce.