anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cont MyOrange pentru 3 numere

Coco21
Junior

Am 3 numere de telefon mobil pe acelasi nume. Am facut cont my orange pe un numar, asa cum s-a sugerat pe aici, dar nu imi apare decat acel numar pe care am facut contul, nu si celelalte 2! Ce pot face sa apara si ele?Nu mai am adrese de mail, sa fac alte conturi. Help!

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai detalii mai jos despre cum trebuie să faci:

https://www.orange.ro/help/cum-adaug-un-numar-de-telefon-in-contul-meu-din-aplicatia-my-orange-16948

Baftă! 

FLo1
#StarMember

@Coco21: Numerele sunt de abonament Orange RO sau prepay Orange? Abonamentele ar fi trebuit să apară. Dacă nu, atunci le poți adăuga individual pe fiecare în parte.

Sunt abonamente toate 3, orange mobil. Am incercat solutia lui Vio73, dar, ori sunt prea blonda (ceea ce sunt:)), ori fac ceva gresit. Nu gasesc sectiunea “altele” in meniu

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Contul My Orange este bine sa fie facut pe adresa de email. NU pe un numar de telefon. Tocmai pentru a putea adauga ce numere vrei pe cont si a nu creea confuzie.

De asemenea, NU ai nevoie de cate o adresa de email pentru fiecare numar de telefon. E suficienta o singura adresa de email pentru a gestiona TOATE serviciile. Atata timp cat vorbim de acelasi provider. Deci, nu poti gestiona conturi Orange Romania SA si Orange Romania Communications (fostul Telekom Fix) de pe acelasi cont My Orange (cel putin nu inca), dar poti avea cont abonament si cont prepay pe acelasi cont My Orange, atat timp cat ambele sunt de la Orange Romania SA de exemplu.

Client Orange

Contul e facut pe adresa de email, evident se cere si nr tel orange. Eram sigura ca regasesc in cont si celelalte 2 numere, evident.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Numarul de telefon asociat contului My Orange nu e obligatoriu sa fie si el un numar Orange. Dar...daca dupa crearea contului (cu unul dintre numere) nu ai asociat (manual) si celelalte 2 numere, nu are de unde sa le ia. Deci, trebuie sa le adaugi pe cont. Pentru asta, poti folosi video-ul de pe pagina data de Vio mai sus.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Coco21, ai reușit să adaugi numerele?