anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

consum my orange

mbogdan27
Junior

Salut,

 

Am un abonament de internet cu 200gb la viteze normale si nelimitat seara, urmaresc in aplicatia my orange cat trafic consum si imi apare trafic voce, traficul apare in mb sau in gb? Iar in dreptul la 200 de gb de ce imi apare tot 200?

 

Multumesc!

mbogdan27_0-1672507639016.png

 

1 Soluţie acceptată‚

Rămâne mereu nelimitat in cele 24 de luni contractuale.  Cred că poți vedea și în contract acest lucru. Nu scade viteza, merge fără limitări!

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Bogdan, bun venit in Comunitate!!!!

Traficul consumat e afișat în desfășurător in MB, iar traficul total în GB.

De ce te deranjează, ai depășit vreodată traficul inclus?

Lucrez de pe laptop si nu as vrea sa ajung la viteze reduse de internet si imi doresc sa stiu cat consum zilnic.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Bogdan,

Informatia din primul post e de ieri dimineata. Asa e de fiecare data? Daca te uiti acum, cat iti afiseaza? 4MB e intr-adevar foarte putin, dar depinde la ce interval de timp ne raportam.

Am cerut si eu o clarificare a acelui desfasurator. Se pare ca momentan nu s-a facut nimic. Dar da, si eu imi amintesc ca volumul de date din desfasurator era masurat in KB. Singura chestie care lipseste este timpul (durata sesiunii). Ar putea sa fie si 4MB…daca sesiunea a fost foarte scurta sau nu s-au transferat foarte multe date (de exemplu ai accesat doar un google.com). Deci, cred ca cel mai bine incerci sa ceri o clarificare direct la Orange sunand la 300 sau 0374 300 300. Dar asta eventual saptamana viitoare. Nu stiu daca mai gasesti pe cineva acum.

Asta in caz ca nu primesti cumva un raspuns mai bun pana atunci, de la cineva din Comunitate. 🙂

Client Orange

200 GB mi se pare un trafic de net enorm, plus ca ai nelimitat seara. Nu stiu ce ai putea lucra incat sa consumi mai mult de atata pe luna. Mie 200 de GB imi par ca si cum ar fi trafic nelimitat, nu am consumat atata niciodata!

Jay
Campion certificat

Salut!
Traficul apare in kb, adica in exemplul dat de tine sunt 4642 kb, deci ~4,6 mb.

Iar cei 200 gb, as zice ca nu scad, pentru ca ai si net nelimitat national.. nu stiu daca este o oferta sau bonus, dar, vad ca apare si asta.. Daca acest internet national nelimitat este cel mentionat de tine, adica doar seara ca nu vad sa scrie asta, atunci inseamna ca n-ai consumat suficient in timpul zilei incat sa scada cei 200Gb.

 

Eu trebuie sa ma incadrez conform pozei. Netul nelimitat este doar seara, dar cei 200 de gb daca se consuma dupa viteza este foarte mica. Cum as putea sa vad zilnic cost control de la acest router? Este imposibil sa fi consumat doar 4,6 mb

mbogdan27_0-1672508850436.png

 

Jay
Campion certificat

Alta varianta decat ce-ti afiseaza My Orange nu stiu sa-ti spun, nu am avut nevoie niciodata de informatia asta, insa, din poza asta inteleg ca ai incheiat totusi un abonament promotional, cu net nelimitat 4G, dupa cum scrie pe coltul ofertei.. si atunci nu are cum sa scada din cei 200 gb daca ai nelimitat.. probabil cand expira perioada pentru care ai incheiat contractul vei ramane doar cu cei 200 gb.. parerea mea, insa, sigur sunt si utilizatori care cunosc mai multe informatii.

P.S. Dacă se poziționează mouse-ul pe informația despre promoție, scrie ca ai trafic nelimitat 4G daca activezi un abonament pana la 1 februarie 2023, deci tu ai net nelimitat 4G național, nu doar seara, din acest motiv nu scad cei 200 gb..

Jay_0-1672513164882.jpeg

 

Depinde din ce data incepe luna de facturare. Daca de-abia a inceput, atunci atata trafic ai  afisat pe luna asta, pana acum, plus ca, dupa cum scrie  sub informatiile detaliate despre trafic, consumul afisat nu se actualizeaza instantaneu, ci cu o intarziere de 72 de ore.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este foarte simplu: pentru că promoțional ai net nelimitat pe toată perioada contractuală, dacă ai abonamentul de net fix 4g, 10 euro.

Ai detalii aici:

https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/

Deci nu are ce să scadă. Îți spune cineva care a avut așa ceva mulți ani.

Baftă! 

La mulți ani, 2023!

 

mbogdan27
Junior

Internetul ramane nelimitat in 4g pt aceasta optiune sau scade viteaza in 256 kb dupa un anumit trafic?

Rămâne mereu nelimitat in cele 24 de luni contractuale.  Cred că poți vedea și în contract acest lucru. Nu scade viteza, merge fără limitări!

Multumesc Vio73 si celor care ati raspuns. Un an nou fericit!