anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este ordinea de consumare a bonusurilor din campania Pinata Party?

Neaplicabil
Prin Brașov circulă un anumit tip de troleibuz dotat cu baterie suplimentară pe care o folosește pentru a se deplasa pe anumite porțiuni din traseu pe care nu există rețea electrică aeriană pentru troleibuze.
Spun aceasta pentru că vreau să fac comparația dintre opțiunea de internet nelimitat pe mobil cu un troleibuz conectat la rețeaua electrică, iar opțiunea de internet limitat pe mobil cu un troleibuz care se deplasează temporar pe porțiuni unde nu există rețea aeriană electrică pentru troleibuze.
În ediția anterioară a Pinata Party am reușit la limită să fac numărul de puncte necesar pentru a-mi activa 30 de zile internet mobil pe abonament. Ulterior jocul s-a tot prelungit, am mai acumulat puncte ba mai mult decât atât cred că într-o zi de luni mi-a intrat și opțiunea de 10 GB pe care am alocat-o tot abonamentului bazându-mă pe presupunerea că fiind valabilă 30 de zile îmi va fi de folos după ce expiră nelimitatul.
Dar ți-ai găsit, din secunda doi, internetul mobil folosit a început să se scadă din acea opțiune deși pe abonament exista o altă opțiune cu internet mobil nelimitat.
Și de aici încolo apare o fractură logică și de bun simț: știu, că s-a mai discutat pe aici, faptul că opțiunile bonus sau cadou se consumă înaintea celor incluse în abonament sau în opțiunile plătite, dar în cazul de față avem 2 opțiuni bonus/cadou activate la interval de vreo 2 săptămâni și nu înțeleg logica programatorilor care au implementat mecanismul de consum a acestor tip de opțiuni.
E ca și cum, în cazul unui troleibuz, deși ai acces la rețeaua electrică aeriană, acesta ar folosi pentru deplasare energia electrică din baterie...
În altă ordine de idei, nici măcar criteriul vechimii nu a fost aplicat: mi se pare de bun simț și câtuși de puțin logic ca resursele să fie consumate începând cu cea mai veche opțiune și continuând cu cea mai nouă.
Așadar nu o să repet întrebarea din titlul acestei postări, ci voi ruga moderatorii să facă apel la programatorii mini-aplicației Pinata Party să implementeze un mecanism de gestionare a resurselor mai intuitiv... user experience...
1 Soluţie acceptată‚

Salut, alterego! Intr-adevar, prima data se consuma bonusurile din cadrul Pinata, ultimul fiind cel de internet nelimitat. Colegii nostri au preluat feedback-ul tau, asa cum l-ai punctat mai sus. Iti multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Logica e ca acel bonus se activeaza in momentul in care l-ai comandat, nu dupa ce se termina...nelimitatul.

Neaplicabil
@delfinas am zis eu altceva?! Logica era legată de modul în care se consumă resursele...

delfinas
#StarMember
Daca ai inteles ca acea optiune de net se activeaza si incepe sa se consume din momentul in care s-a procesat comanda, ce te deranjeaza?

Neaplicabil
@delfinas vorbim împreună și ne înțelegem separat... te rog politicos să-mi eviți postările... eu pun întrebări idioate dar nici tu nu te lași mai prejos... efectiv nu reușesc să rezonez cu modul tău de a vedea lucrurile... deși am încercat să spun cât de bine m-am priceput că unele lucruri sfidează orice... Hai să-ți mai dau un exemplu simplu și intuitiv, cel puțin așa cred că este... imaginează-ți un turn de apă de 10 etaje plin cu un lichid de culoare roșie, iar alături o eprubetă plină cu un lichid albastru... din eprubetă pleacă un tub capilar transparent, din turnul de apă pleacă de asemenea un tub capilar... imaginează-ți că cele 2 tuburi se unesc printr-un racord capilar în formă de Y și că dau drumul la lichidul din turn să picure, apoi după câteva zile deschid și robinetul de la eprubetă... după tine, ce culoare va avea lichidul care curge la capătul racordului Y imediat ce am deschis robinetul eprubetei?!

delfinas
#StarMember
Da, clar ne intelegem separat. Imi pare rau ca te-a deranjat interventia mea! Mai fac o incercare si gata. Bonusul cu net nelimitat a mai ramas in Cronos, e inca activ sau a fost anulat de bonusul de 10 GB? Incearca sa descrii lucrurile mai schematic si mai exact, fara multe comparatii si metafore, ca sa se inteleaga mai clar.

Neaplicabil
practic DA

delfinas
#StarMember
Ok... Mult succes!!!

Salut, alterego! Intr-adevar, prima data se consuma bonusurile din cadrul Pinata, ultimul fiind cel de internet nelimitat. Colegii nostri au preluat feedback-ul tau, asa cum l-ai punctat mai sus. Iti multumim!