anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare cont Netflix fraudulos din My Orange

Razvan
#StarMember
Se pare că acu ceva timp, unele conturi My Orange au fost hacuite/sparte și mai mulți abonați au fost premiați cu opțiuni Netflix de care nu au știut și a venit data scadenței. Verificați contul My Orange sa nu aveți și voi cont Netflix activat. Cunoașteți astfel de cazuri? De exemplu.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Vă asigurăm că o eventuală accesare a conturilor nu a fost/ nu este realizată în urma unor probleme de securitate ale sistemelor Orange. Pentru cazurile menționate de Razvan în postare, recomandarea colegilor noștri este să verificați facturile detaliate pentru informații legate de activarea opțiunilor, dezactivarea Netflix-ului din cont și, bineînțeles, păstrarea măsurilor de siguranță (modificarea parolei la contul My Orange, a adresei de e-mail, stabilirea unor parole sigure și diferite pentru fiecare cont în parte).

Vizualizare soluţie în postul original

70 Răspunsuri 70

Paul_12
Începător
La data in care sa facut abonamentul netflix eram in casa treaz. Nu stiu cat de complexa e subscriptia dar stiu ca nu am fost informat nici prin mesaj nici prin emailul contului de orange cum ca sa adaugat o noua permisiune. Lucru care ar trebui sa se intample pentru a cere o confirmare. In plus in contul meu orange la loguri nu aparea nici o notificare de asa ceva. Mailul pe care s-a creat era clar unul de robot si total diferit de adresa de email a contului orange. Apare un fel de convorbire de peste 3 ore cu netflix.

mda, mi s-a intamplat acelasi lucru...de  2ori in 2022, desi nu am primit nici o notiifcare nici pe telefon nici pe e-mail, m-am trezit cu un abonament Netflix, l-am dezactivat dar plata tot trebuie facuta...am facut si o sesizare pe email, iar daca nu voi primi o solutionare ma voi adresa ANPC....

Ioana_21
Începător
Eu sunt "fericita" posesoare a doua abonamente Netflix si bineinteles ca cei de la Orange nu pot rezolva problema. Intreband azi telefonic daca s-au mai facut sesizari legate de aceasta problema, mi s-a raspuns ca nu.

Elena_14
Începător
Evident a fost o breșă de securitate. I s-a întâmplat soacrei mele care are telefon cu taste (non Smart). Au sunat-o de la Orange sa o anunțe că s-a activat netflix pe contul ei. de ce au sunat-o daca nu știau de breșa de securitate ? Am făcut reclamație și am primit un răspuns că voi recupera banii. Dar tot după îndemnuri sa reclame la poliție și așa mai departe, că poate am activat fara sa stiu, gargara . Faceti reclamație la ei.

Ioana_21
Începător
Reclamatia a fost scrisa sau telefonica?

Razvan
#StarMember
Și cum s-au activat, Daniela? Eu am My Orange pe telefon și PC de acasă și am primit mesaj cu activare frauduloasă. Îmi pare rău, dar Orange nu va recunoaște, în public, în veci că serverul a fost atacat, cum de altfel nici Yahoo, nu a recunoscut initial, ci după câțiva ani. Dacă pe 27 mai apare, cont Netflix activat, voi face reclamație la Orange și instituțiile abilitate, nu am de gând să plătesc nimic.

FaraUnID
Campion certificat
Prin formularea "Totodata, va recomand modificarea parolei contului MyOrange" , Orange nu face altceva decat sa recunoasca evaziv faptul a fost o bresa de securitate in sistem si o parte din datele utilizatorilor au fost compromise.

Miha_Z
#StarMember
Din cate observ cazurile de activare a contului Netflix fraudulos din My Orange cresc numeric si nu deloc bine. Trebuie gasita o solutie de a evita pe viitor astfel de metode de fraudare.

bogdan_rbf
Junior
Buna seara, Si eu am patit similar. Astazi cand mi s-a emis factura apare in data de 18.05 Abonamentul Netflix, eu nesolicitand asa ceva si nici inscriindu-ma mai stiu eu pe unde. Mai mult, am intrat si la Netflix pe site unde am contul asociat cu e-mailul din contul Orange, dar nu apare nici o informatie de facturare, nici o optiune activata, absolut nimic, eu nemai folosind contul respectiv de mai bine de un an. Am mai incercat sa resetez parola de pe Netflix folosind nr.de telefon Orange, dar surpriza, imi spune ca "nu exista niciun cont asociat cu acest nr. de telefon". Este clar ca e vorba de o inselatorie la mijloc, o frauda sau ceva. In aplicatia My orange si pe site nici nu apare la optiuni abonament Netflix sau orice altceva legat de Netflix, si eu sunt sigur 100% ca nu am activat acest serviciu, eu fiind singurul care are acces la telefonul meu, blocat cu amprenta si cod secret si nici nu l-am dat la nimeni sa il foloseasca pt.mai stiu eu ce. Astept un raspuns si din partea celor de la serviciul clienti ptr.ca nu sunt dispus sa platesc 60 lei aiurea pt. ceva ce nu am activat eu, nu folosesc si nici nu imi trebuie. Sper sa se rezolve fara prea mare bataie de cap toata situatia asta, iar cei responsabili sa fie trasi la raspundere.

d_bogdan
Junior
Salut, la fel am patit si eu la ultima factura in 22.05, am cost suplimentar contravaloarea a 2 abonamente Netflix. Imi apare cost suplimentar Netflix 115.92 iar la detalii factura apare Netflix 38.64. In contul orange si istoric actiuni, detalii convorbiri nu apare nimic. Mentionez ca am Netflix si se plateste automat cu un card. Astazi voi lua legatura cu orange.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău pentru situația ta! După ce rezolvi, cred că nu mai trebuie făcute plăți automate.

Razvan
#StarMember
Aștept cu interes și eu factura peste 2 zile. Am un cont de Netflix pe care îl plătesc, însă sunt curios, dacă apare și al doilea.

baicaniku
Începător
am patit la fel .pe doua abonamente la orange a venit si 2 de netflix.am sunat la orange si au spus ca stiu de asta si ca trimit un raspuns in 15 zile si sa platesc suma de pe factura fara abonamenete de netflix.au recomandat sa schimb parola la contul my orange.au spus ca nu e o problema de securitate la orange. ACUM INTREB.....CUM IMI VINE FACTURA DE LA ORANGE CU ABONAMENT NETFLIX DACA NU AU PROBLEME DE SECURITATE??? PENTRU CA EU DIN CONTUL MY ORANGE NU IMI FAC FACTURI PE CARE SA LE PLATESC.FACTURA VINE DE PE SRVERUL DE ORANGE CU PLATA IN CONTUL OPERATORULUI. PRECIZEZ CA FAC PLATA INTOTDEAUNA CU CASH LA PARTENERI ORANGE SAU PAY POINT...

baicaniku
Începător
si inca ceva in contul meu my orange nu apare nimic de netflix abonament activ sau sa pot activa netflix

Vio73
#StarMember
Sper că se elucidează repede misterul, pentru că e cam aiurea.