anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Imbratisari virtuale campanie Orange

Adrian_28
Începător
De ce cand vreau sa trimit imbratisari online , adaug numarul si imi spune că nu am drepturi la acel numar sau ceva de genul? Ajutor.
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Ești pe abonament? Doar cei de pe prepay pot trimite.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Bine ai venit în comunitate! Ai mai trimis îmbrățișări până acum? Poți atașa, te rog un screenshot cu mesajul pe care îl vezi? (fără a afișa numărul de telefon, să îl ștergi din poză, te rog)

Miha_Z
#StarMember
Oferta PrePay permite clientilor sa trimita persoanelor dragi imbratisari virtuale din contul lor My Orange. Atat cel care trimite imbratisari, cat si cel care primeste vor fi recompensati cu cate 10 GB bonus pentru 100 de zile, daca au un numar Orange PrePay activ. Orice client Orange poate participa la campanie, insa abonatii Orange pot doar sa primesca si sa trimita imbratisari fara a beneficia de bonus. Oferta e valabila pana pe 9 Iunie. https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/servicii-5/noua-oferta-prepay-aduce-clien%C5%A3ilor-bonusuri-de-internet-pentru-a-ramane-aproape-de-cei-dragi-1169

Jay
Campion certificat
Salut!.. Ai in poza ce trebuie sa stii despre aceasta promoție... sa vezi daca îndeplinești condițiile..

Vio73
#StarMember
Salutare și Bun venit în Comunitate! Ai detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/netcadou/ Sunt explicații date si în topicul dedicat : https://comunitate.orange.ro/questions/2302121-oferta-prepay-prieten-saritor-ajutor Succes!

DanielaH
Moderator
@Adrian, ai clarificat situația? Îndeplinești toate condițiile campaniei? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

DanielaH
Moderator
Update 10.06.2020 - oferta a fost prelungită până în 14 iunie 2020.