anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme ștergere cont My Orange

Neaplicabil
De ce e așa complicat ștergerea contului my orange mi se pare o prostie să îl poți crea ceea nici un fel de acte și lucruri că apoi sa ceri o căruță de date să îl ștergi de ex nu ai nevoie de un Nr Orange pt a-l crea, dar ai nevoie de copie buletin, semnătura și altele să îl ștergi, nu mi se pare normal am sa contactez și eu pe cei de la confidențialitatea datelor sa întreb dacă e ok, daca e din motive de securitate nu vad cine ar putea să îl șteargă daca nu e intrat în cont. Eu îl creasem sa comand ceva de pe site dar m-am răzgândit și am vrut sa șterg contul dar surpriza nu am opțiune asta, poate îmi dați totuși voie să îl șterg sau o soluție pt că nu vreau o tona de spam in mail cu oferte de la voi sau telefoane inutile. Aștept un răspuns cu o soluție.!!!?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Salut! S-a mai discutat acest subiect în comunitate și am dat și noi un feedback cu privire la faptul ca trebuie trimisa o cerere la serviciul clienti pentru a fi șters contul.. Din păcate, asta este singura varianta momentan.. poate în timp, se vor mai schimba lucrurile.. https://comunitate.orange.ro/questions/2271311-sterge-cont-my-orange

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Salut! S-a mai discutat acest subiect în comunitate și am dat și noi un feedback cu privire la faptul ca trebuie trimisa o cerere la serviciul clienti pentru a fi șters contul.. Din păcate, asta este singura varianta momentan.. poate în timp, se vor mai schimba lucrurile.. https://comunitate.orange.ro/questions/2271311-sterge-cont-my-orange

Ascary
Campion certificat
Salut Dan si bine ai venit pe comunitate,sistemul nu stie ca cel care vrea sa stearga contul este si titularul contului asa ca pentru verificare se procedeaza asa. E de înțeles pentru siguranta datelor abonatului,e vorba de un cont cu facturi, plăti etc nu de o aplicatie oarecare. Toate cele bune.

TheSpecialist
Maestru
Procedura e mai complicata pt ca implica manipularea unor date personale. Nu cred ca ai vrea sa poată oricine sa îți șteargă contul și după aia sa te plângi ca nu ai fost notificat pt o factura și de aceea nu ai plătit-o la timp. Este firesc sa fie asa. Daca nu vrei ca mailul sa îți fie inundat de oferte poți opta pt dezabonare de la newsletter sau poți trece primul mail pe care îl primești direct în spam și după aceea nu mai ești deranjat de nimic. Personal, atât timp cât ai un număr Orange, consider ca merita sa păstrezi și contul. Nu se știe niciodată când ai nevoie de ceva de acolo, sa faci vreo modificare în afara orelor în care poți suna la Relații Clienți, etc.

FaraUnID
Campion certificat
In momentul in care se deschide un cont nou Orange, la momentul completarii acelui formular de inregistrare, clientul certifica faptul ca a citit, a inteles si ca este de acord cu Termenii si Conditiile aferente precum si Politica de Confidentialitate. Adica bifeaza casuta respectiva, altfel nu se poate deschide contul. Atat in sectiunea Termenii si Conditiile precum si in sectiunea Politica de Confidentialitate sunt prevazute drepturile si obligatiile partilor precum si modalitatea de interventie asupra datelor cu caracter personal. Odata cu adopdatrea noului regulament GDPR, in cadul fiecarei companii care stoceaza si prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa existe minim 1 ofiter (asta este denumirea) care sa se ocupe de aceste aspecte. Nu sunt foarte sigur, dar tind sa cred ca, din motive de securitate, DOAR acei ofiteri au dreptul de a sterge conturile, la solicitarea clientilor.

Neaplicabil
Nu vad cum ar putea cineva sa-ti stearga contul daca ai avea optiunea de stergere, dupa ce te-ai logat (autentificat) daca ai comunicat altcuiva datele de autentificare inseamna ca esti idiot, plus ca pt a sterge contul ar fi putut trimite un mail de confirmare stergere cont, cu posibilitate de reactivare in 24 de ore dar orange sunt o firma prea mica pt a face asa ceva au facut-o in schimb altele. Plus daca ti-a spart cineva contul aparent poti comanada lucruri fara sa dai datele copie buletin si altele dar surpriza sa il stergi nu ai voie, ca na ca in vorba aia intrarea e gratis, iesirea pe bani.

Ascary
Campion certificat
Nu iti cere nimeni bani pentru stergerea contului. Totusi,de ce mi-as sterge contul atata timp cat sunt abonat Orange? Aplicatia este un must have,unde poti citi si informa despre tot ce tine de activitatea ta ca abonat,informari despre promo-uri,servicii etc. Daca te enerveaza atat de tare aplicati My Orange poti sa o stergi cu un clik din telefon dar contul ar trebui sa ramana fiindca intr-o zi s-ar putea sa ai nevoie de el. fine,cand vrei carcoteala o poti gasi oriunde.