anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pinate neprimite deși am activat Roaming în aplicație

Tokale
Începător
Buna! Am activat Roaming în aplicație dar nu am primit pinate. de ce nu?
10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember
Tokale, bun venit in Comunitate!!! Ai putina rabdare! Ai primit deja mesaj ca s-a activat roamingul? De obicei, nu se activeaza instantaneu, din momentul solicitarii.

Haptic
Explorator entuziast
Eu nu am primit pinate nici la plata facturii.

FLo1
#StarMember
Eu de câte ori am activat o opțiune cu roaming (o dată / an) a fost ”țac-pac”. Nici măcar 30 de secunde.... iar odată cu mesajul că opțiunea este activată era cu tot cu roaming activat, nu doar resurse. Bine... pe atunci (...2019, 2020, 2021 în iulie) nu era povestea agitată a Pinatei, dar tot din aplicație am încărcat. Ultima dată (în 2021) rețin doar că am primit un ”bombardament” de mesaje, telefonului fiindu-i dor de setări 4G, cu apel WIFI și altele de care nu beneficiază cu lunile în restul zilelor. 🙂

Viocat
Senior certificat
@Haptic Eu am primit pinatele la incarcare, chiar daca plata se face pe factura

Pololică
#StarMember
@Viocat: reincarcarea cum o ai? Eu o am programata (evident, tot cu plata la factura) si n-am observat sa-mi ofere. @Tokale: daca il ai deja activ, nu cred ca merge dezactivare si reactivare. Cel putin la mine nu a mers (am dezactivat roaming SEE si activat roaming in toate tarile).

Viocat
Senior certificat
Incarc eu manual, nu programata

Viocat
Senior certificat
@ Potolica. Daca nu faci reincarcarea din aplicatie nu primesti pinate. Reincarcarea programata nu indeplineste conditiile pentru pinate (exclusiv prin telefon din aplicatie) , asa ca nu vei primi nicio pinita cu adtfel de reincarcari. Eu reincarc din aplicatie cu plata la factura si primesc pinatele. Mai munceste un pic, silasa automatismele!

DanielaH
Moderator
@Tokale, ai primit punctele Pinata?

Tokale
Începător
Nope. Am verificat în aplicație.

DanielaH
Moderator
Este posibil ca roaming-ul să fi fost deja activat, cum zice Pololica?