anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot instala aplicația My Orange pe Huawei p40 pro

Andrei_67
Începător
De ce nu ma lasă să instalez aplicația pe Huawei p40 pro? Butonul de instalare ii inactiv?
8 Răspunsuri 8

tomaciprian
Cunoscător
Esti logat pe telefon cu Huawei ID-ul tau?

Andrei_67
Începător
Da îs logat cu Huawei id-ul

Vio73
#StarMember
Salut! E cam problemă cu Huawei, pentru că nu are GMS și de aici derivă toate nebuniile astea. De aia nici eu și nici alții nu am mai ales Huawei, pentru a nu întâmpina astfel de probleme.

FaraUnID
Campion certificat
Foarte multe aplicatii "made by reteaua #1" si aflate in AppGallery sunt in situatia expusa de tine: Fie nu se pot descarca si instala, fie in locul butonului <<>> ai ceva de genul <<>> si te trimite pe varianta web a aplicatiei. Pentru ca atat pot dezvoltatorii retelei #1. Pur si simplu au luat aplicatia dedicata GMS si au trantit-o in AppGallery. Zilele trecute am incercat sa descarc, din AppGallery, o aplicatie made by reteaua #1 tot pe un Huawei din gama P40, iar lucrurile au decurs in felul urmator: - Optiunea de instalare NU era disponibila, fiind dar un boton <<>> - La efectuarea de click pe <<>> am fost trimis pe site-ul retelei #1 - La scurt timp, am fost redirectionat spre o pagina de tipul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2101937-atentie-scam-phishing-numele-orange

Razvan
#StarMember
Fiindcă lipsesc librăriile prezente în aplicația Android dedicată cu serviciile Google incluse. Până la o aplicație nouă făcută de la zero și armonizată cu sistemul Android fără GMS mai durează, ei nu au terminat de 4 ani rebradingul aplicației din Contul meu în My Orange.

Salut! Asa cum ti-au spus si ceilalti utilizatori, pentru ca telefonul nu are Google Play, poti instala aplicatia din Huawei Mobile Services sau AppGallery. Poti incerca, de asemenea, daca mai ai un alt telefon, sa iti descarci aplicatia pe acela si sa o oglindesti pe cel pe care il ai.

FaraUnID
Campion certificat
Uita-te si tu ce apare in cazul multor aplicatii made by reteaua #1 si trantite in AppGallery! Cum sa descarci aplicatia din Huawei Mobile Services sau AppGallery daca fie nu te lasa sa o descarci, fie ai un buton <<>> care te trimite pe site-ul Orange???

delfinas
#StarMember
Daca mai ai telefonul vechi, de preferabil Huawei, il poti "clona" in P40 Pro. Huawei are o aplicatie buna pt asa ceva, Phone Clone, prin care poti transfera tot ce ai in telefonul vechi in cel nou. Trebuie instalata in ambele telefoane si le conectezi prin recunoasterea unui QR Code. Merge sa transferi aplicatiile necesare si din telefonul altcuiva, modifici dupa aia conturile, parolele, etc P40 Pro e un telefon f bun, dar sufera din cauza lipsei GMS, cred ca stii asta deja.