anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parolă trebuie sa scriu că să fiu administrator?

Réka
Începător
Ce parolă trebuie sa scriu că să fiu administrator?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@Réka, bun venit în Comunitate! În ce cont/ aplicație vrei să devii administrator? Unde ți se solicită parolă? Dă-ne, te rog, mai multe detalii.

FLo1
#StarMember
@Reka: oricare ar fi contul unde vrei să fi "administrator", parola e simplă: e parola cu care ai creat contul respectiv. Nu îți amintești parola? Ai opțiunea de recuperare/resetare parolă. Nu ești titularul contului? Atunci întreabă persoana care ți-a permis accesul la cont pentru ați oferi mai multe drepturi. Succes.

GabrielaB
Începător
Și eu am incercat la fel și nu pot sa devin administrator. Când scriu parola îmi spune că este greșită

DanielaH
Moderator
@Gabriela B, te referi la contul My Orange și parola Thank You? Uite aici un topic care te poate ajuta (inclusiv pentru situația în care ai uitat parola) - https://comunitate.orange.ro/questions/2146574 Suntem aici dacă mai ai nevoie de alte informații.

GabrielaB
Începător
Am incercat toate variantele din topic, respectiv seria cartii de identitate, parola contului my orange, am restat parola etc. , nu am reusit. Imi apare: ,,Parola Orange introdusa nu este corecta,, desi aceea este parola cu care ma loghez in cont. Mentionez ca am fost administrator dar am anulat din greseala in urma cu 1 zi . Cum rezolv acesta situatie?

Am fix aceeasi problema. Ati reusit sa rezolvati problema?

DanielaH
Moderator
În cazul acesta îți recomandăm să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți. Poți apela și la chatbot - https://www.orange.ro/contact/