anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] [Rezolvat] Probleme la activarea bonusului 2 ore net nelimitat

Florin38
Junior entuziast

Scrie în My Orange că pot avea zilnic bonus 2 ore net nelimitat până in data de 15 Noiembbrie 2022 pe care îl pot activa la orice oră din zi. Dar de multe ori când să activez bonusul nu îl pot activa pentru că atunci când dau pe "Activează bonusul" îmi apare o pagină albă pe care scrie "Aceadta pagină nu a fi putut găsită". Deci de ce nu îmi dă voie să activez bonusul ce nu l-am activat în ziua respectivă când vreau să îl activez dacă bonusul se poate activa la orice oră din zi?

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Posibil sa fie o problema de server. Poate foarte multi clienti incearca sa-si activeze bonusul la aceeasi ora. Din pacate, aici in Comunitate nu prea avem cum sa te ajutam cu asta intrucat suntem, in mare parte, clienti ca si tine.

Dar poti sa iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo, sau la 300, si sa deschizi o sesizare in sensul asta. Pare o problema de aplicatie, sau de server.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți încerca și de pe varianta laptop/desktop și poate reușești!

Dacă nu, poți să îi contactezi la 300, prin Chat Djingo, dar și din formularul de Contact, unde scrie ,,Trimite-ne un mesaj", adică de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Florin38, ai reușit să activezi bonusul?

Florin38
Junior entuziast

Am reuşit