anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Urmează apel la calitate HD Orange - Telekom Mobile?

Razvan
#StarMember

Zilele trecute, am rămas plăcut surprins că ORO a început să testeze interconectarea apelurilor de voce la calitate HD și cu Telekom Mobile. Apelul HD nu este disponibil pe toate numerele, însă pe cel cu care am sunat a fost de forma 0766xyxyxy. Așteptăm și alte opinii de la utilizatori care au observat acest lucru. Mă bucur că interconectarea hd avansează între operatori. 

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

Cum ti-ai dat seama? La mine, in afara de VoLTE sau VoWiFi, nu tin minte sa fi aparut altceva pe ecran, indiferent de retea. Intradevar, calitatea audio se simtea HD la unele apeluri, dar de aparut ceva...

@Pololică: Atunci când beneficiezi de VoLTE sau VoWiFi, cel puțin Orange îți afișează ”Apel HD”. Nu în bară sus, ci pe ecran în dreptul persoanei apelate / apelante. 

@FLo1 depinde de modelul telefonului nu la toate vezi acest scenariu. Tu ce model folosești?

Eu am rămas pe un Samsung, dar la fel a arătat indiferent de model, și cu 2-3 ani în urmă. Adică partea de icon de WiFi sau LTE erau în bară, ca notificări. HD-ul era pe ecran. Voi reveni cu un exemplu în acest sens.

Pe Huawei nu mai apare apel HD începând cu EMUI 9 sau 10. Funcția este activa "din fabrica" dar nu mai este vizibila in meniu sau cum este afișata la alții producători.

Ce am pus ca si captura de ecran este un Huawei (Nova 8i) cu EMUI 11. Anterior am folosit un IPhone SE (acum un an jumatate avea IOs 14 si, ulterior, trecut la IOs15) si nu mai retin daca aparea sau nu HD in apelurile VoLTE si VoWiFi.

Nu te contrazic, dar deobicei vedeam ceva de genul capturii de ecran (Wi-Fi sau VoLTE sub apelant).

PS: stiu ca ceea ce apare pe ecran tine si de setarile telefonului (ale producatorului) si poate de aceea nu am dat importanta.

Razvan
#StarMember

La mine, după ultimele update-uri la telefon, la numerele apelate/apeluri primite îmi apare HD/HD+. 

@Razvan ne spui si ce model de telefon ai?

Razvan
#StarMember

Sony Xperia 5III.