anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tonuri de asteptare - redarea lor este imposibila pe site!

PopescuCPoP
Începător
O actualizare a sitului https://www1.orange.ro/callingtunes (Tonuri de asteptare) cand primim si noi pentru a putea asculta Tonurile de asteptare direct pe site. Adobe Flash Player-ul pentru redarea tonurilor este end-of-life iar redarea lor este imposibila direct pe site.
Multumesc.
4 Răspunsuri 4

RafaHelper
#StarMember
Salut @PopescuCPoP, Bun venit in comunitate! Din pacate nu exista informații despre o actualizare a site-ului sau cum ai putea să asculți acele tonuri de pe desktop sau mobile. Poti trimite solicitarea ta catre orange din pagina de contact sau poate vei primi aici un răspuns din partea unui moderator. Pana atunci poti cauta numele melodiei pe Google pentru a vedea cum suna.

PopescuCPoP
Începător
Daca era asa simplu nu mai scriam aici cu siguranta. "Pana atunci poti cauta numele melodiei pe Google pentru a vedea cum suna." O melodie are in jur de 3 minute iar un ton de asteptare in jur de 10 secunde maxim 🙂 cum imi dau eu seama care parte din melodie e tonul respectiv. Imposibil.

Salut, PopescuCPoP! Iti multumim pentru feedback! L-am transmis acum colegilor nostri pentru a tine cont de parerea ta la viitoarele update-uri.

delfinas
#StarMember
Da, din cauza ca Adobe Flash Player si-a dat duhul, tot ce era "miscat" cu ajutorul acestui soft a intrat in colaps. Cred ca cei de la Orange nici nu au realizat ca e o problema cu pagina de ringtone-uri, ori din cauza ca nu prea mai e vizitata, ori pt ca oamenii cam stiu ce melodie vor sa aleaga ca ringtone de asteptare si nu a sesizat nimeni problema.