anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problemă Netflix pe factura Orange

ionut_44
Junior entuziast
Salut
Am o problemă cu plata netflix pe factura orange
Contul meu Netflix a fost închis pentru ca orange nu o putut face factura pentru contul meu .(așa scrie in mailul primit de la netflix)
Si cand intru in secțiunea Netflix din contul orange apare ca ar fi activ contul netflix si nici nu pot sa il reactivez
9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ok...si daca intri pe contul tau Netflix, de pe site-ul oficial? Iti merge sau nu?
Client Orange

ionut_44
Junior entuziast
Nu merge In contul orange apare ca fi activ contul netflix dar Netflix-ul nu merge

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Si acel status de Plata Dezactivata e de pe partea ta, de pe partea Orange sau de pe partea Netflix? Ca mie imi suna ca si cand ar fi dat cineva Cancel Subscription. Plata nu s-a mai facut catre Netflix, motiv pentru care ei ti-au inchis contul. De cat timp ai Netflix? Nu a fost cumva la o oferta cateva luni, dupa care se dezactiveaza singur? Intreb doar. Nu am Netflix de la Orange asa ca nu stiu ce sa zic... Doar incerc sa analizez ce informatii ne-ai dat aici. 🙂
Client Orange

ionut_44
Junior entuziast
Am avut un cont vechi in mai si am anulat contul ăla (unde apare plată dezactivată ) Si am avut alt cont din mai până ieri cand imi da Netflix un email ca orange nu o facut factura pentru netflix

Juster22
Începător
Salut. Eu am activat recent plata prin abonamentul orange pentru netflix. La inceputul saptamanii acestea a aparut aceasta problema . Am luat legatura cu cei de la orange si au spus ca este cel mai probabil o problema tehnica care va fi rezolvata dumnezeu stie cand . Momentan singurile variante sunt sa asteptam remedierea sau sa activam abonamentul netflix cu plata prin card .

ionut_44
Junior entuziast
Deci nu doar eu am problema asta?

DanielaH
Moderator
Salut! S-au rezolvat problemele cu Netflix?

Juster22
Începător
"Da" , am activat metoda de plata cu cardul . Cei de la orange au spus ca nu e nici o problema de la ei , asta dupa ce am vorbit si cu cei de la netflix. Sincer nu mai are rost sa ma complic deoarece e o pierdere de vreme. Metoda cu cardul merge fara probleme asa ca ma bazez pe asta .

DanielaH
Moderator
@Juster22, mulțumim pentru feedback! @ionut_44, ai reușit și tu?