anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Games - cum mă abonez și dezabonez

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Ne-am gândit să facem acest topic dedicat pentru a răspunde la întrebarea activării și dezactivării Orange Games. Aplicația Orange Games este un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Abonamentul pentru jocuri costă 1,18 euro/ săptămână (TVA inclus).

 

Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

 

Cum mă abonez?

 

Din Google Play:

Procesul de abonare este momentan disponibil doar pe versiunea mobilă a paginii aplicației, urmând să fie disponibil în curând și pe versiunea de desktop. 

 

Din Orange App Center si Huawei App Gallery:

  • Se descarcă aplicația Orange Games
  • La prima deschidere a aplicației apare o fereastră pop-up care solicită abonarea. După bifarea secțiunii de acord cu termenii și condițiile, se apasă butonul “Abonează-te” si se ajunge la pagina de confirmare abonare unde se apasă “ Începe acum”

 

82c5c98949926015_orange_games_1_50.jpg

 

 

Cum mă dezabonez?

Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea.

  • Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament  => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ
  • Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării
  • Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat

 

300d7bb59cc6712d_orange_games_2_50.jpg

Update 18 oct. 2023 - Dezactivarea abonamentului Orange Games se poate face și prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

 

Cum accesez abonamentul Orange Games printr-o rețea Wi-Fi?

  • Se selectează opțiunea “Înregistrare” din meniul aplicației Orange Games, care apare atunci când se apasă pe colțul din stânga sus al ecranului, apoi se urmează pașii indicați în continuare
  • Se introduce numărul de telefon Orange
  • Se va primi prin SMS un cod PIN
  • Se introduce codul PIN

 

Mai multe informații despre aplicația Orange Games aici https://comunitate.orange.ro/questions/2321309-aplicatia-orange-games-serviciul-gaming-orange-bazat-...

 

UpdateAplicația Orange Games nu mai este disponibilă în Google Play; singurele locuri din care mai poate fi descarcată aplicația este App Center și din pagina serviciului (https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games/#detalii)

72 Răspunsuri 72

Ionut11
Junior

Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti, atat mie cat si alor utilizatori la urmatoarea intrebare: cum anume se instaleaza aplicatia Orange Games pe telefon, daca nu am intreprins nici un demers in acest sens? Sunt foarte curios sa aflu acest lucru, pentru ca, vad ca nu sunt singurul utilizator care doar a primit SMS de informare ca i s-a abonat la aplicatia Orange Games, fara sa fi facut vreo actiune in acest sens. Mai mult decat atat, nu am primit informatii clare legate de acest abonamnet (valabilitate, prelucrare date caractare personal, accept pentru abonare, modalitati de retragere din contract, etc)

A 2 intrebare ar fi urmatoarea: cum ma dezabonez? Din raspunsul dvs, dezinstalarea aplicatie nu echivaleaza du dezabonarea! In plus, cum spuneam si mai sus, fiind un abonamnet, trebuia sa intru in posesia unor clauze contractuale legate de acel abonament. Nu am primit aceste informatii.

A 3 intrebare: de ce procesul de asa-zisa abonare, prin care dvs ma abonati automat, prin criterii doar de dvs stiute,este atat de rapid si simplu si procesul prin care noi trebuie sa identificam mijloace prin care sa ne inchidem un abonament pe care nici nu l-am dorit este atat de dificil si anevoios? Respectati cumva legislatia in vigoare referitoare la contractul la distanta? Ca sa ies dintr-un abonament trebuie sa fie mai dificl decat atunci cand am intrat chiar fara voia mea? 

A 4 intrebare: va rog sa imi puneti la dispozitie datele de contact ale departamentului care imi poate pune la dispozitie actiunile intreprinse de mine in vederea abonarii la abonamnetul Orange Games.

Astept cu interes un raspuns la intrebarile de mai sus inainte de a ma adresa ANPC pentru a obtine si de la ei un punct de vedere legat de aceasta practica prin care, sunt abonat la un serviciu pe care nu l-am solicitat si nu sunt informat, in cadrul procesului, cum anume sa ma retrag din contract.

Multumesc. O zi buna. 

Salut, Ionut! Bun venit în Comunitate!

Pentru a răspunde întrebărilor tale este necesară o verificare a contului tău personal. Pentru că astfel de date confidențiale nu pot fi făcute publice aici, această situație nu poate fi rezolvată în Comunitate. Recomandarea noastră este să apelezi la canalele clasice de interacțiune cu colegii noștri de la Serviciul Clienți (https://www.orange.ro/contact/).

În ceea ce privește dezabonarea, găsești toți pașii în descrierea acestui topic.

Mulțumim pentru înțelegere.

Buna ziua,

Multumesc furmos pentru raspuns. Asa voi face, voi trimite solicitarea catre Serviciul Clienti Orange.

Intre timp, va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti, atat mie cat si alor utilizatori la urmatoarea intrebare: cum anume se instaleaza aplicatia Orange Games pe telefon? Se pare ca, desi noi, utilizatorii unui abonament Orange, nu intreprindem nici un demers, aplicatia Orange, care este cu taxa, se insatleaza, aparent singuringa, fara vreun ajutor din partea noastra, pe telefon. Unde gresim noi?

Ne puteti ajuta cu un raspuns sa intelegem si noi cum anume se instaleaza aceasta aplicatie pe telefon. Cred ca ar fi foarte util sa intelegem, de pe acest forum, ce anume gresim noi de ne trezim cu o aplicatie pe care nu am solicitat-o. Ce facem gresit?

Sunt sigur ca, acest subiect, ce anume sa faci ca sa nu iti instalezi aplicatia Orange Games, ar fi de un interes mai mare decta ce trebuie sa faci ca sa o dezinstalezi.

Astept cu interes sugestii din partea dvs.

Multumesc.

Salut!

Abonarea la Orange Games se poate face atât din aplicația Orange Games, cât și de pe site-ul Orange, din pagina serviciului, www.orange.ro/aplicatii/orange-games, apăsând butonul "Abonează-te acum". De asemenea, abonarea se poate realiza și prin Google Ads care redirecționează pe pagina de mai sus.

Abonarea nu se poate face fără acceptarea termenilor și condițiilor de pe site-ul Orange.

Buna ziua,

Multumesc frumos pentru raspuns. Interesant este ca nu am facut nici unul din pasii de mai sus.

Tocmai am trimis solicitarile mele catre Serviciul Clienti Orange si astept raspuns detaliat din partea acestui serviciu fata de ceea ce am solicitat.

Functie de raspunsurile pe care le voi primi, daca este vina mea, desi sunt sigur ca nu am facut nici unul din pasii de mai sus, imi cer scuze. Ar fi trebuit sa fie ceva de bifat si acceptat si ar fi trebuit sa vad ca solicit un serviciu care costa si nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva,

Insa, daca nu am facut nici unul din pasii de mai sus si am fost abonat de catre Orange fara acceptul meu, cred ca ar trebui ca Orange sa revizuiasca modul in care "aboneaza" clientii la Orange Games. Practica nu este tocmai conforma cu legislatia in vigoare.

O zi buna.

Adrian8
Începător

Tampenie de aplicatie, mi-a aparat ca reclamq si am activat din greseala abonamentul pentru jocuri, folosesc ios, nu andoird, pe ios nu gasesc aplicatia orange games, deci cum ar trebui sa inchid abonamentul? Cand faceti ceva, facati cu cap!!

Adrian, bun venit în Comunitate!

Îți recomandăm să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți printr-una din metodele de aici - https://www.orange.ro/contact/.

Anonim
Neaplicabil

Ar fi și mai bine dacă Orange ar elimina în proporție de 99.99% situațiile în care ești abonat din greșeală deși utilizatorul n-a făcut nimic... dar nimic... adică n-ai nici o legătură cu Orange Games, n-ai descărcat aplicația și te trezești că ești facturat... mie mi s-a scăzut contra-valoarea din factura următoare dar e de... porc să te trezești abonat așa din senin...

RalucaAsim
Începător

Indicatii mai mult decat folositoare, avand in vedere ca vanzatorii din magazinele Orange te redirectioneaza (evident) la 300, iar la 300 iti creste barba pana intri in legatura cu un operator. Adevarata marsavie consta insa in posibilitatea de a te abona la asemenea mizerii fara a avea aplicatia instalata pe telefon. Orange-ul a mai avut un serviciu prin care puteai sa te abonezi la nu stiu ce jocuri **beep** si sa te trezesti cu cost suplimentar fara sa stii de unde, insa chestiunea aceasta le depaseste pe toate. Pacat!

Alex16
Începător

Va rog ajutor, daca am IPhone si nu exista aplicatia orange games cum ma dezabonez?? (m-am abonat din greseala apasand pe reclama)

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Avem un topic similar aici. Incearca te rog sa folosesti informatiile de acolo.

Client Orange

savenstefan
Începător

Buna ziua,eu am iphone,cum pot anula acest abonament daca eu nu am android,iar pe apple store nu este aceasta aplicatie?

 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Avem un topic similar aici. Incearca te rog sa folosesti informatiile de acolo.

Client Orange

Iosiff
Începător

Am încercat de nenumărate ori sa introduc numărul de telefon dar nu primesc niciun cod pin în mesaj.

 

Bună, @Iosiff

S-a rezolvat situația? Dacă dorești dezactivarea servicului de pe un dispozitiv iOS, trebuie sa iei legatura cu un consultant, la 300 sau 0374 300 300, sau pe chat-ul Djingo.