anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E vreo schimbare in lista de convorbiri in contul my orange?

Nick74
Junior
De ce nu pot sa vad lista de convorbiri decat pe ultima luna? Inainte puteam sa o vad in urma cu pana la 2 ani.
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Ai incercat sa setezi perioada pentru care vrei sa vezi si nu te lasa, sau nu-ti afiseaza nimic?

Nick74
Junior
Da,am setat perioada la fel ca si alta data apoi am apasat "filtrare"iar ca raspuns a revenit tot intervalul lunii anterioare.

Jay
Campion certificat
Ai dreptate, am verificat si eu acum.. am setat iunie anul trecut - prezent si imi arata doar incepand cu 20 iunie, anul asta, pe ambele abonamente pe care le folosesc eu.. Ori se lucreaza la My Orange, ori s-a hotarat sa se mai scurteze lista de convorbiri.

FLo1
#StarMember
Nimic schimbat. Doar ca tu ii dai ce vrei sa iti afiseze, iar el iti arata doar ce vrea, adica DOAR cu doua luni in urma. Si asa incet ajungi sa accepti ce vrei tu din ce vrea Orange. E inceputul.

DanielaH
Moderator
@Nick74 și @Jay, folosiți varianta PC sau mobil? Ați încercat și de pe un alt dispozitiv? Nu au fost făcute recent modificări în My Orange.

FLo1
#StarMember
@DanielaH: indiferent de perioada aleasa, te lasa sa selectezi orice perioada, dar returneaza ca rezultat doar ultimile 2 luni. Si din aplicatie si de pe desktop.

DanielaH
Moderator
@Flo, mulțumesc! Voi trimite situația către colegii mei.

FLo1
#StarMember
@DanielaH: daca e nevoie de vreun screenshot de pe desktop cu perioada de 2019 selectata dar cu iunie-iulie 2020 returnat.... pot trimite dupa "pictarea" numerelor apelate.

Jay
Campion certificat
@Daniela, initial, doar in aplicatie am verificat.. m-am uitat acum si pe varianta desktop.. Se intampla acelasi lucru.. imi afiseaza doar incepand cu 20 iunie..

Jay
Campion certificat
La mine afiseaza doar ultima luna.. azi e in 20 iulie si eu pot vedea din 20 iunie.. fara vreo legătură cu data de facturare.. factura mea se emite pe 7..

Vio73
#StarMember
Observ că și la mine apare doar cu până la o dată din luna iunie.

And8
Angajat Orange
Poti sa descarci si factura detaliata din Facturi -> click pe cele 3 puncte din dreptul facturii -> Descarca detalii factura. Am gasit cu 1 luna sau 2 in urma o informatie care spunea ca in Detalii convorbiri ar fi disponibile informatii doar pentru luna de facturare in curs, iar pentru cele cu pana la 24 de luni in urma trebuie sa descarci factura detaliata. Asteptam sa vedem ce zice si @DanielaH, dar pana atunci factura detaliata este o solutie.