anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa anulez un numar Orange care îl administrez?

CrissMemo
Începător
Cum pot sa anulez un numar Orange care îl administrez?
4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
CrissMemo, bun venit in Comunitate!!! Intri in versiunea desktop/browser a My Orange - Setari cont - Stergere in dreptul numarului respectiv. Atentie, se poate sterge doar un numar pe care l-ai adaugat manual si pe care il administrezi din contul tau. Nu-l poti sterge pe cel principal, pe baza caruia ai deschis contul My Orange. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2586110-sterg-numar-telefon-contul-my-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2564821-stergere-numere-telefon-my-orange https://www.orange.ro/help/cum-terg-un-profil-din-contul-meu-online-7248

Viocat
Senior certificat
Salut CrissMemo! Ce intelegi prin anulare?

Trixen_old
Cunoscător
Ne poti oferi mai multe detalii, te rog? Eu inteleg ca vrei sa inchizi un abonament, renuntand la numar. E vorba de un abonament sau un PrePay/YOXO? La PrePay sau YOXO e simplu - nu le mai platesti si iti expira. Daca ai abonament, atunci trebuie sa soliciti rezilierea contractului (doar titularul contractului sau o persoana cu procura poate face asta!). Conform https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81 pasii ce trebuie urmati sunt urmatorii: Pentru a închide un abonament Orange este necesar să trimiți o cerere, cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă. Intră în secțiunea Contact, completează datele tale în formular şi menţionează că doreşti închiderea abonamentului. Abonamentul tău se va închide după expirarea celor 30 de zile, la prima dată de facturare. De exemplu: dacă abonamentul tău are următoarea dată de facturare 23 februarie 2018, cererea trebuie să fie trimisă până pe data de 23 ianuarie 2018, cel mai târziu. Alternativ, poti merge intr-un Orange Shop si poti solicita acolo rezilierea. Important: Daca te afli inca in perioada minima contractuala, vei avea costuri de reziliere ce pot fi insemnate. In principiu va trebui sa achiti contravaloarea tuturor reducerilor pe care le-ai primit pe intreaga perioada contractuala, va trebui sa achiti integral telefonul (daca ti-ai luat telefon), etc. Verifica intai, sa nu ai surprize neplacute. Daca perioada minima contractuala a trecut, atunci nu ai costuri altele decat cel mult o luna de abonament si tot ceea ce ai consumat (resurse, optiuni, reincarcari, plati cu telefonul, etc).

DanielaH
Moderator
@CrissMemo, te așteptăm în continmuare să revii cu mai multe detalii. Am văzut că ai încadrat întrebarea în categoria "My Orange". Vrei să reziliezi un contract sau să ștergi numărul din aplicația My Orange?