anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt abonat Telekom si vreau sa prelungesc abonamentul la Orange

LiviuDum
Începător
Sunt abonat telekom preluat de catre Orange. Abonamentul a expirat de mai multa vreme si nu am dorit sa-l prelungesc deoarece Telekom a scos din grila Eurosport si Discovery. Platesc abonament de 125 lei / luna pentru internet si TV in conditiile in care Oferta Orange Love este de 52 lei pachet (internet si TV) .
Cum procedez pentru a prelungi abonamentul la Orange si de a beneficia de pretul pe care il platesc ceilalti abonati ?
Am tot asteptat preluarea cu surle si trambite de catre Orange...dar nu vad nici un plus. Aceleasi servicii de proasta calitate.
3 Răspunsuri 3

svetalex
Senior certificat
Salut! - Înregistrează numărul tău accesând link-ul de mai jos: https://www.orange.ro/love/?filterCode=internet&tv - sună la 021 9890 - mergi într-un Orange Shop

DanielaH
Moderator
Salut, LiviuDum! Bun venit în Comunitate! Avem aici un topic similar care cred că te poate ajuta - https://comunitate.orange.ro/questions/2933874-schimbare-pachet-televiziune-telekom-orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Depui cerere de reziliere și ești liber să te abonezi la ORO, numai să ai grila respectivă disponibilă la tine in zonă. Altfel, vei primi aceeași grilă. Te interesezi bine înainte, eventual la un instalator, pentru că poate fi pe fibra fostului T și să ai aceeași grilă tv, poate chiar un pic mai slabă. Succes!