anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Procedura si termenul de predare echipamente dupa decesul titularului de contract

AlexP4
Începător

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți care este procedura și termenul de predare a echipamentelor în urma decesului titularului de contract? Menționez că am depus cerere de reziliere online dar nu am primit raspuns dar între timp am primit factura pentru plata echipamentelor nerecuperate. Eu doresc să le returnez dar nu m-a informat nimeni în acest sens. Cum trebuie să procedez în continuare? Vă mulțumesc!

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Alex,

Bine ai venit in Comunitate!

Echipamentul trebuie predat in cel mai apropiat Orange Shop, in termen de 5 zile de la data incetarii inchirierii. Sau sa permiti OROC sa vina sa-l ridice de acasa, contra cost.

Client Orange

Miha_Z
#StarMember

Buna @AlexP4 . Trebuie sa mergi cu echipamentele in cel mai apropiat Orange Shop. Sa ai la tine certificatul de deces al titularului și buletinul tau că e posibil sa fii nevoit să le prezinți pentru ați face actul de inregistrare a echipamentelor predate. Ele pot fi predate în termen de 90 de zile.

Pololică
#StarMember

In primul rand condoleante!

Cererea de reziliere nu era necesara (certificatul de deces inchide contractul in ziua depunerii lui), fara a mai fi necesara periaoda de 30 de zile pentru o reziliere normala (vorbesc din experienta: am preluat acum doi ani jumatate numarul tatei dupa ce a murit mama si totul s-a facut pe loc).

Legat de echipamente: pentru predare, mergi cu ele intr-un Orange Shop cu buletinul tau (procesul versbal de predare-primire se face, in mod normal cu titularul, dar se accepta orice persoana care are justificarea ca le poate preda) si certificatul de deces (pentru a se stii pentru cine). Ca timpi stiam ca sunt 30 de zile, dar as prefera sa te interesezi (cel mai bine: cat mai repede posibil).

Salutare!

Eu am dus personal o copie de pe certificatul de deces pentru o cunoștință plus echipamentele pe care le avea în custodie și s-a închis destul de repede contractul.

Sigur, termenul legal este de 5 zile.

Deci se rezolvă repede!

Succes!