anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

predare echipamente

Adrian71
Începător

Pentru predare echipamente nu am reușit pe chat sa obtin confirmarea ca un tehnician sau curier îmi va prelua echipamentele, citez DACĂ ÎN CINCI ZILE NU PREDAȚI ECHIPAMENTELE, VINE CURIERUL ȘI LE PREIA. Despre tehnician, conform mesajului, care să preia echipamentele nici nu s-a pus problema. Pe de altă parte chat-ul a fost închis de operator în timp ce mai încercam să scriu și să soluționăm problema. În același timp am încercat să sun la numarul de telefon de la responsabilul de preluari echipamente Târgoviște, dar telefonul era închis, vineri ora 10.00. Numărul de telefon se găseste în PDF-ul primit prin SMS la oran.ge/recuperareechipamente.  

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut, Adrian! Bun venit în Comunitate!

Ești client Orange sau Orange Romania Communications?

Uite aici un topic care te poate ajuta.

FLo1
#StarMember

@Adrian71: Bun venit în Comunitate. Este vorba despre echipamente aferente serviciilor de TV sau de internet? Client Orange România sau Orange România Communications? Pentru oricare dintre ele ai adresele Shop-urilor mai jos, unde le poți preda fără probleme. Succes.

FLo1_0-1692346015215.png

 

Blue12
Senior

Eu am predat pana acum 6 echipamente, de 3 ori cate doua.

Nu vine nimeni sa ti le ia. Daca in 5 zile nu le predai, o sa ti le tarifeze pe factura ca nepredate si o sa te trezesti cu o factura uriasa. Vor veni, eventual dupa ele, in termen de vreo 20 si ceva de zile, sau cel putin mie asa mi-au spus. Daca nu esti client fost Telekom, preluat de Orange, le poti preda in orice Shop sau Store.

Daca esti client fost Telekom (acum Orange Romania Communications) atunci doar prin curier. Ii suni la 300 si le zici sa iti trimita adresa prin SMS. Si ca sa nu uit, da, curierul il platesti din banii tai.