anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare de la OROC la Orange Romania

Andrei79
Junior entuziast

Salut!

Avem urmatoarea tema:

Am Internet+Tv+Un numar de tel la Orange Romania Communications si 2 Numere de telefon la Orange Romania .

As dori sa reziliez contractul de internet si tv la orange romania communications in urma scumpirii contractului in perioada contractuala si sa portez numarul la orange romania ca prepay. Ulterior as vrea acel numar prepay sa il fac abonament smart plus 15 care este redus online la 7.5 euro.As mai vrea sa fac un nou contract fibra2000+ tv premium la orange romania alaturi de un numar de telefon deja pe abonament smart plus 20 cu vechime de 10 ani in retea. Intrebarea mea este daca este ok aceasta miscare si daca se poate face ceva ca acel numar sa ajunga de la oroc la orange romania si sa ii fac acel abonament? Multumesc.

9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Cred ca se poate tot ce ai zis tu mai sus, mai putin obtinerea acelui abonament redus. 🙂 Adica da, poti sa-l treci pe prepay, si ulterior pe abonament (nu stiu de ce nu-l treci direct pe abonament daca asta e "destinatia finala"), dar pentru reducerea aceea, cred ca numarul trebuie sa aiba ceva vechime in retea. 🙂 

Client Orange

Andrei79
Junior entuziast

L-as trece direct dar reducerea aia este exclusiv online. Probabil daca cunosti pe cineva ti-l poate face direct cu reducerea aia.

Eu aveam o cartela prepay cu câteva zile vechime și a mers sa fac abonament cu 50% reducere

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că poți să reziliezi contractul la OROC pentru servicii fixe și apoi să te reabonezi, iar numărul de mobil să-l treci pe prepay. Însă nimeni nu garantează că vom scăpa de scumpiri, ci doar le amânăm! Eu așa aș face, dacă aș fi în locul tău.

Sigur, dacă ești în termenul acela de 30 de zile.

Baftă!

Blue12
Senior

Buna!

In primul rand, nu stiu daca are rost sa te portezi in ORO, pentru ca din cate am inteles eu, termenul final al achizitiei Orange Romania Communications de catre Orange este 31.12.2023, deci peste un an. Poate obtii o oferta mai buna la fostul Telekom, tinand cont ca ai si vechime in retea. Dar, daca vrei sa renunti si sa portezi numerele in Orange trebuie:

- Sa faci o cerere scrisa si semnata, ceva de genul: "Subsemnatul.....doresc rezilierea abonamentului.....(numele abonamentului, ex Mobil 7, Fun 8, etc) de la Orange Romania Communications cu pastrarea numarului pe o cartela prepay". Cererea o insotesti de o copie de buletin cu mentiunea "Sunt de acord cu furnizarea acestei copii catre Orange Romania Communications S.A." Le faci poza, si trimiti pozele la adresa rezilieri@orange.com

Cererea ta se va solutiona in 30 de zile de la inregistrarea ei. In acest scop, un consultant de va contacta peste cateva zile ca sa afle motivele rezilierii si SA ITI FACA O CONTRAOFERTA (daca esti bun negociator, poti beneficia de un abonament frumusel la un pret de nimic). Daca nu doresti sa accepti, le spui ca vrei rezilierea si pastrarea numarului pe un prepay. Numarul de pe care te va suna Orange este 021 225 5930. 

Apoi, poti porta numarul de prepay in Orange, dar e mult mai simplu daca portezi direct abonamentul, fara reziliere. Atentie: daca te aflii in perioada contractuala, vei avea de platit dezpagubiri catre OROC. Acestea se calculeaza valoarea lunara a abonamentului x numar de luni ramase din contract, apoi impartit la 2. Daca platesti 10 euro pe luna si mai ai 5 luni de contract vei plati dezpagubiri in valoare de 10/2x5, adica 25 de euro.

-legat de internet si tv, procedezi la fel cu rezilierea, asa cum ti-am scris mai sus.

-este posibil ca pana cand reziliezi numarul, oferta de Smart 15 la reducere sa expire. Din cate am inteles eu, aceasta oferta nu este disponibila pentru portare. Trebuie sa ai vechime cel putin 18 luni in reteaua Orange, nu OROC. Deci ai prinde o oferta mai buna daca atunci cand te suna pentru reziliere ai negocia un abonament.

-legat de pachetul Fibra+tv+telefon, da, se poate sa faci un Orange Love, daca numarul de telefon este in afara perioadei contractuale. Pe orange.ro la sectiunea Love, pachetul fibra+tv+abonament contine Fun 8, deci nu stiu daca s-ar putea sa adaugi Smart 20 plus-ul in pachet, fara sa faci o schimbare de plan tarifar.

Ca o concluzie:

Eu zic sa intri in legatura cu un consultant Orange: apel la 0219890. Le explici ce doresti si ei iti pot comunica ofertele valabile pentru cazul tau. Poti solicita fibra de la Orange Communications, de asemenea, poti solicita Tv Premium de la Orange Communications si astfel nu este necesar sa iti schimbi operatorul, pentru ca in final si peste putin timp tot la Orange vei ajunge. Sau poti renunta si porta numerele si activa serviciul de fibra+tv. Este o multitudine de optiuni, cel mai bine te poate ajuta un consultant, deci suna la 0219890, sau poti si la 300, alegi 2-1-1-1-1

Vio12
Începător

Cred că OROC nu o sa devina niciodată ORO , astăzi am sunat la 300 pentru a mă porta la ORO ( m-am portat de la Vodafone și m-au băgat cu japca pe OROC ) pot să mă portez fara nici o problema .

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Nu stiu daca o sa fie fara nicio problema dar poti incerca. 

Client Orange

Asa am patit si eu... Tot de pe Voda.. tot la OROC am ajuns.. Aveam de ales ? 😛 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, aveai de ales. 🙂 Dar nu sunand la numarul 021 9890. 🙂 Se pot face contracte si sunand la 0374 300 300 care este al Orange Romania SA.

Saaaau…intrucat si eu sunt portat din Voda, faci portare pe Prepay. Si atunci nu ai decat o varianta, pentru ca Orange Romania Communications SA (OROC pe scurt) nu ofera servicii prepay. Si atunci nu ai decat varianta ORO.

Eu am fost prepay Vodafone si am ramas prepay la Orange. Nu mi-as face abonament, dar asta e partea a doua. Ideea e ca daca faci portare pe prepay, nu te poate prelua decat Orange Romania SA (ORO), pentru ca vecinii cu nume similar nu ofera servicii prepay. 

Client Orange