anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pago integrare cu Orange (cont Telekom)

Lex12
Începător

Reuseste cineva sa primeasca facturile Orange (Telekom) in Pago? Exista posibilitatea inainte sa-ti sincronizezi contul Telekom cu Pago si apareau facturile imediat. Acum se poate doar scanare cod de bare ceea ce nu ma ajuta. Vreau efectiv sa am toate facturile in format electronic ori in Pago ori in BTPay. Si merg toti furnizorii... Mai putin unul... Orange...

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

N-am folosit niciodata nici Pago nici BT Pay pentru plata facturilor, dar de ce nu faci asta din My Orange?

Client Orange

Vreau toate facturile intr-un singur loc pentru eficienta

Are sens. Si eu sunt pro-eficienta. Din pacate, aplicatia e a celor de la Pago, astfel incat sugestia mea ar fi sa iei legatura cu ei la adresa de email ajutor@pago.ro. Le explici situatia si vezi ce se poate face. 🙂

Ca solutie alternativa, pana se rezolva cu Pago, ai mai sus varianta din My Orange. 

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Uneori sunt probleme cu aplicația my orange ba nu merge sa reîncarci ba da eroare la plata facturii. Prin pago eu nu am întâmpinat niciodată probleme nici la reincarcare nici la plata facturilor. 

Eu cel puțin numai am încredere sa fac plăti prin my orange, cu siguranță sunt și persoane mulțumite dar nu poți mulțumi pe toată lumea

Da, normal. Cu BTPay sa stii ca au mai fost clienti care s-au plans ca nu le merg platile facturilor la Orange. De Pago nu am auzit nimic, si nici nu am incercat (nu am avut nevoie).

Ideea cu aplicatia My Orange nu era neaparat pentru plata (cu toate ca eu unul n-am avut probleme, dar e adevarat ca nu am abonament OROC), dar stiu ca intr-adevar au mai fost probleme. Ideea era doar de descarcare a facturii in format PDF.

Alternativ...cred ca poti activa din contul tau My Orange, trimiterea facturilor pe mail. Si atunci, o platesti prin ce vrei tu. Si o ai si in versiunea electronica.

Daca ti se pare o solutie buna, ai aici instructiuni pentru activarea facturii electronice.

Din pacate nu am servicii OROC asa ca nu pot testa efectiv solutia asta. Dar vezi daca iti merge. Daca nu, te asteptam cu mai multe detalii sa vedem cum putem rezolva.

Client Orange