anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura Orange Romania Comunication exagerata fără motiv

Maria1995
Începător
M-am portat la Orange, cu un abonament de 60 de lei/luna. Ca sa primesc prima factură de 614 lei, fără costuri suplimentare, pe factura scriind ca, costul a fost făcut din cauza utilizării datelor mobile, deși am inclus în abonament 60GB trafic.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Bună @Maria 1995, Îmi pare rău, dar nu înțeleg nici eu. Văd că acele costuri foarte mari le ai de la Pachet Orange Romania Comunication 89077803. Numai ei te pot lămuri exact! Posibil să ai ceva din date mobile în plus. Iar abonamentul este un Fun 8, care înseamnă vreo 40 de lei, plus ceva în plus, pentru că ai o lună și un pic de facturare. Trebuie depusă o sesizare la adresa sesizari@orange.ro. Detalii mai poți afla și prin următoarele mijloace: 300 (apel gratuit din reteaua Orange si Orange Romania Communications) 0374300300 (apel cu tarif normal din alte rețele și din roaming) 0711001930 numar apelabil din roaming - apelul este gratuit din orice rețea din Uniunea Europeana; pentru apelurile către România din țări nonUE taxarea se va face conform tarifelor locale din țara respectivă 021 9890 - pentru informații despre oferte Deasemenea se pot folosi și adresele de e-mail: infoclienti@orange.com sesizari@orange.ro (așa cum spuneam) sau pagina de Facebook Orange Romania (@orangeromania) Pentru mai multe detalii puteți accesa și pagina www.HelloFix.ro Baftă!

Pololică
#StarMember
Sub totaluri, ai detalierea serviciilor, iar la Date nationale ai doar 11GB inclusi, iar depasirea este de 38GB (deci 11+38=49GB consumati conform facturii). Vezi daca ai modificari in contract. Daca stii ca ai 60GB, dar, conform facturii, ai doar 11.33GB, ar fi util sa suni la relatii clienti si sa lamuresti. Ceva da cu virgula. Poate ar fi bine sa modifice cineva atasamentul. Este un numar complet cu prefix (repet: prefix) de Digi.

Jay
Campion certificat
Salut! La portare ti s-a spus ca oferta pe care o primești este cu acces la roaming? Cumva traficul de date a fost făcut în afara țării? Este singura justificare pe care as putea-o găsi.. altfel este un cost uriaș si nejustificat.. pentru ca, dacă nu ma înșel, acei kb înseamnă aproximativ 5GB.. dar, daca sunt în afara țării, în spațiul SEE sau chiar în afara lui.. este posibil, pentru ca sunt si tari care au costuri wow.. si, in afară țării nu ai disponibili acei 60GB.. pot fi o parte mica în spațiul SEE si deloc în alte tari in afara spatiului SEE..

Razvan
#StarMember
Bună! În perioada de la data activării abonamentului până la data facturării ai primit resursele direct proporțional cu nr de zile utilizate. În consecință, nu ai beneficiat de 60 Gb net inclus, ci doar de 11 GB, de aici și costul uriaș. Eu cred ca ai fost atenționată că ai depășit consumul de date alocat și nu ai citit sau nu ai văzut acel mesaj. Prin urmare, costul facturat este cel corect și îți recomand să iei legătura cu Orange pentru o reeșalonare a datoriei sau renegocierea unui alt abonament cu mai multe date incluse. @jay este vorba de 39,25 GB consum extra.

Lordul
Junior entuziast
Hristos a Inviat ! E exact cum zice Razvan doar ca da cu virgula la calculele lu orange din orice punct s-ar calcula ... perioada facturata 19.4. - 5.5 = 16 zile. La 16 zile trebuia sa primeasca 30 Gb nu 11 Gb ! Din cei aprox 40 Gb minus inca 20 Gb raman doar 20 Gb depasiti ... e vorba de 230 de lei UMFLATI ... si uite asa se fac banii ... aici e si un pic mai multa INSELACIUNE voita sau nevoita . Asa se fac bani la abonamente cu LIMITE ... 230 de lei + tva va trebui sa platesti oricum ca aia sunt depasiti oricum dar atat, nu 467 cat ti-au bagat ei ... . Acu sper sa si rezolvi sa iti scada jumatate din datele facturate ... ceea ce nu prea cred da poate cine stie ...asa ar fi normal . Daca ai avut mobil pa telekom mare prostie ... telekom.ro exista in continuare si au si vechile abonamente de 5 euro si 6 euro cu minute si net nelimitat ... doar ca nu prea iti explica nimeni chestia asta sau foarte greu afli lucru acesta ... ca sa te prinda cum te-au prins pe tine si sa te jumuleasca ...

Jay
Campion certificat
@razvan, asa e, nu stiu peste ce site am dat, data trecuta de mi-a afișat 5 și ceva :))) Eu nu știu paritatea și am cautat pe net.. se pare ca azi am cautat mai bine..

Razvan
#StarMember
Pune un screenshotul cu resursele incluse în abonament.