anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura emisă aiurea de Orange România Communication

Adi_Petre
Începător
salut.
tot primesc facturi de plata de la Orange România Communication, as dori să stiu daca aceste facturi au legătură cu yoxo? deoarece eu plătesc și factura yoxo (retragere automată după card) și imi vin și alte facturi de la orange, eu nu am avut orange niciodată am avut Telekom care la finalul abonamentului am facut portare la yoxo, iar acum nu inteleg ce sunt cu facturile astea care vin?
5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Bun venit! Ai avut cumva servicii fixe (telefonie fixa, internet fix și mobil asociat) de la Telekom România Comunications? Poate ai mai avut perioadă contractuală și când ai portat pe Yoxo de pe OROC pe ORO ai rămas agățat cu vreun serviciu. Cel mai potrivit lucru, este să iei legătură cu serviciul clienți și sa te lămurească, prin apel la 300, chat Djingo din My Orange sau mail la serviciul.clienti@orange.com. Succes!

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu zic să îi suni sau să depui o sesizare in secțiunea Contact, pentru a elucida misterul. Mi se pare destul de neplăcută situația prin care treci, dar, din păcate, doar ei te pot ajuta. Poți să le scrii aici: https://www.orange.ro/contact/ Baftă!

DanielaH
Moderator
@Adi Petre, s-a clarificat situația cu factura?

Adi_Petre
Începător
Încă nu, nu răspunde nimeni la telefon din partea orange.. Voi mai încerca și zilele următoare să i-au legătură cu cineva.

Vio73
#StarMember
Încearcă în combinația asta 1-1-1-0. Sigur, aștepți să spună robotul ce are de spus la fiecare etapă. Succes!