anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Direct debit plata factura Telekom

Monica_Lucretia
Începător
Bună ziua,
Pentru plata facturii serviciilor de telefonie fixă, de la Telekom, aveam contract cu o Bancă pentru direct debit.
Este nevoie să merg la Bancă să solicit din nou acest serviciu, pentru a achita în continuare facturile prin direct debit sau noul furnizor va trimite in continuare factura spre plată la Bancă?
Vă multumesc.
Zi bună.
Monica Lucretia
1 Soluţie acceptată‚

Buna, Monica Lucretia! Facturile se vor achita in continuare prin direct debit. Asadar, nu este necesar sa mergi la Banca si nu trebuie sa efectuezi nicio modificare.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Momentan s-a schimbat doar denumirea furnizorului din Telekom Romania Comunication în Orange Romania Comunication, deci factura va fi doar cu numele furnizorului schimbat. Când se va face fuziunea, atunci va fi altceva, dar acum nu e nimic schimbat. Eventual poți pune o întrebare la 300, dar nu cred să fie probleme!

Pololică
#StarMember
Un telefon în banca ar trebui sa lămurească problema. În general, furnizorii de utilități la care se face debit direct trimit către banca, pe lângă datele facturii și ale clientului (cod client), și Cui-ul lor (când citești factura, la furnizor, pe lângă denumire și sediu, ai și un numar care începe cu RO...). Dacă numărul respectiv nu se schimba, nu ar trebui sa ai probleme. De exemplu, Cui-ul Orange Comunications este RO427320. Dacă pe facturile Telekom aparea la fel, atunci nu-ți fa probleme.

Viocat
Senior certificat
Ar trebui sa iei legatura cu banca pentru a fi sigura ca nu sunt probleme. Daca sunt informatii suplimentare le poti oferi, iar banca va face modificarile necesare.

Buna, Monica Lucretia! Facturile se vor achita in continuare prin direct debit. Asadar, nu este necesar sa mergi la Banca si nu trebuie sa efectuezi nicio modificare.

Monica_Lucretia
Începător
Bună dimineața, Mulțumesc pentru răspunsuri. O zi bună, tuturor.